2777
2789
پس این همه میگن از همه چیت باخبر میشن و اینا چیه

بعضی ها خودشون حد و مرز رو از اول رعایت نکردن بعضی ها هم تخیلات ذهنشون رو میگن اصلا با خانواده شوهر توی یه خونه نبودن 

توی فامیل ما خیلی ها با خانواده شوهر توی یه ساختمان هستن ولی کمتر کسی با مادرشوهرش به مشکل خرده اکثرا راضی هستن من خودمم راضی هستم

ولی خب هستن خانواده هایی هم که واقعا اذیت میشن گاهی هم عروس اذیت میکنه این رو هم دیدم و هم شنیدم در کل همه جورش هست و یه جورایی میشه گفت به شانس بستگی داره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری من ازسراجباربامادرشوهرم بودیعنی قشنگ روشون به هم بازشده بودبااینکه مادرشوهرم اصلااهل دعواوبحث نیست ولی باکوچکترین حرفی جاریم دعواراه مینداخت ازجیک وپوکه هم خبرداشتن آبرو برای هم نذاشته بودن

من‌نمیتونم‌ کم‌ بخورم همم‌ بستگی به اخلاق داره دیگه

ما خونه پدرشوهر بودیم زندگیمون هرروز دعوا مادرشوهرم و پدرشوهرم جادو میاوردن خونم اصلا نمیتونستیم جمع کنیم یا سفر خوب بریم یا غذای خوب بخوریم

امدیم‌مستاجری هم جمع کردیم در حد اینکه دستمون جلو نامرد دراز نشه هم خوب میخوریم و آسایش داریم هم عشق 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

چرا حق هیچ کاری نداشته باشم ؟اون خانواده ای که اینجوری بودن و رد کردم

منم همین فکرو میکردم 

همه هم همین فکرو میکردن 

آخرش میفهمی اشتباه کردی

بخاطر کاراشون خانواده ام سالی یه بار هم شام و ناهار خونم نمیان چون اگ بیان فرداش یه بهونه پیدا میکنه داستان درست میکنه برامون که ۲ و ۳ ماه قهر میشیم چنان از دماغ مون در میاره ک نگو

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

نه من راضی هستم خداروشکر عزیزم ساختمون مال شوهرم هست چهار طبقه هست یک طبقه اش خودمون زندگی میکنیم یک ...

عزیزم خب ببخشید جسارته فضولی کردم خاکم به دهن‌ناراحت نشی  شرمنده عذر میخام حلالم کن؛ گفتی شوهرت تریاک میکشه خانوادتم نمیدونن جوون هم هست میره پیش مامانش میکشه منم اگ جای تو بودم برا اینک شوهرم سمت چیزای بدتر مثل ش ی شه نره ترجیح میدادم تو جمع خانوادش میبودم که کنترلش کنن که چهار نفر دورش باشه که خونه مستقلی نداشته باشه که رفیق ناباب بیاد سمتش و به جاهای بدتری کشیده بشه

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

نه عزیزم مگه میشه از مادر شوهر ام و خواهر شوهر ام همسرم اجاره بگیره خط قرمز اش خانواده اش هستن

چقد خوب کنار اومدی امیدوارم قدرتو بدونه

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

زن عموی من ۶سال با مادرشوهر و خواهرشوهراش و برادرشوهرش تک یک خونه بوده😁[یک خانه باغ ویلایی بزرگ که ساختمان ها جدا بودن ولی حیاط مشترک داشتن]

زن عموم؛عمه هام رو خیلی دوست داشت💎

بعد از فوت مادربزرگم نیز همیشه بااحترام پشت سَرِش حرف میزد💎

عروسِ خودش هم طبقه بالای خونشون اومد و سالها خوش و خرّم زندگی کردن💎

دو طبقه طبقه بالا مادرشوهرمطبقه پایین دو واحد منو جاری با حیاط مشترک

دختر خاله منم مثل شما هست اما وضعیت وخیم تر😶

یک آپارتمان چهارطبقه+پیلوت هست

چهارتا برادر ساکن هستن(چهار تاجاری)+پسرِ جاری بزرگه

البته جاری هاش واقعا خانم هستن؛دختر خاله من کِرم داره😶

قرار نیست با خانواده خودش زندگی کنه فقط با اونا همسایه میشه با خانواده منم همسایه میشیم

همین همسایگی راه انواع دخالت ها رو باز میکنه. آدم حتی با همسایه غریبه هم باید در حد سلام و علیک باشه و نذاره کسی به حریم زندگیش نزدیک بشه. وقتی با خانواده نزدیکه ناخودآگاه باید بیشتر رفت و آمد کنه و توقعات بیشتر میشه و دلخوری و سوتفاهم پیش میاد

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عروس ما قبلا دوسه سال موقت پیشمون اومد داداشم داشت خونشو میساخت تقریبا 19 سال پیش خیلی بد بود هم اون اذیت بود هم ما متلا اگه اون مهمون داشت ماحتما باید میرفتیم یه  سلام علیکی میکردیم  نمیرفتیم ناراحت میشدن میرفتیمم انگار مزاحم بودیم ماشالله هرهفته دوسه روزشم مهمون داشت سروصداشون نمیزاشت بخوابم اخه تا ساعت 12 شب میموندن جراتم نداشتیم حرف بزنیم  

با این هزینه های اجاره و رهن باید برای آینده بچه هامون و خودمون از بعضی راحتی هامون بگذریم و مجبور به زندگی با خانواده شوهر باشیم خانواده شوهر هم لولو و خوخو  نیستن که آدمن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست