2777
2789
شهرستان هستين؟تهران الان ديگه كسي خونه اونجوري نداره ك بالا رو بده پسرشهمه آپارتمان نشين هستنو نسل ج ...

بله شهرستانیم و جایی هستیم که خونه حیاط دار زیاد هست 

اینجا فقیرا آپارتمان نشینن

من طاقت ندارم تا آخر عمر مستاجر بمونم اصلا طاقت ندارم 

شهرستان هستين؟تهران الان ديگه كسي خونه اونجوري نداره ك بالا رو بده پسرشهمه آپارتمان نشين هستنو نسل ج ...

حتی خواستگارم گفت مثلا آپارتمان ۵۰ متری فلان 

من از خونه ۲۰۰ متری دلباز بابام نمیرم آپارتمان ۵۰ متری شوهر 

ابعاد خونه برام مهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درامدش اونقدری نیست که هم کرایه بده هم پولی بمونه براش وقتی باباش خونه خالی داره آخه من چرا پول به ک ...

تلاشش و بیشتر کنه، دو شیفت کار کنه. شماهم تا وقتی بچه نداری، میتونی شاغل باشی. دست به دست بدین میتونید از پسش بربیاید. دیگه بستگی به خودتون داره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بله شهرستانیم و جایی هستیم که خونه حیاط دار زیاد هست اینجا فقیرا آپارتمان نشیننمن طاقت ندارم تا آخر ...

من ۳ سال مستاجر بودم بعد اومدیم بالای خونه مادرشوهر خونه ساختیم الان ۴ سال دارم تو یه ساختمون زندگی میکنم مثل سگ پشیمونم مستاجر شرف داره بدبختی هاش میارزه به دخالت ها

امیدوارم هیچکی این شرایط رو تجربه نکنه 

انشالله همه مستقل باشن

ماهم به زودی میخوایم مستقل بشیم

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

حتی خواستگارم گفت مثلا آپارتمان ۵۰ متری فلان من از خونه ۲۰۰ متری دلباز بابام نمیرم آپارتمان ۵۰ متری ...

چندبار دخالت ببینی و حق هیچکاری نداشته باشی حاظرم تت‌ چادر زندگی کنی فقط تو یخ ساختمون نباشی

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

بستگی به درآمد داره اگه درآمد پایین باشه مجبور میشن که قبول کنن با مادرشوهر همسایه بشن 

♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️
چرا پس میگین بده؟؟؟ میخام بدونم چیش بده ؟؟اگر فتنه گر و بد نبوده پس چی مادرتو اذیت میکرده؟؟

دوستم 

من طبقه سوم خانه پدرهمسرم زندگی کردم 

بسیارفرهیخته وبزرگواربودند،دخالت نمی کردند،بی دعوت نمی آمدند،ماننددوهمسایه غریبه بودیم ،امابه دلیل راحتی تمایل به مستقل شدن وتلاش برای خانه دارشدن کم می شود،راحت نمی توانی دوستان واعضای خانواده خودت رادعوت کنی ،به دلیل نزدیکی دربیماری ومشکلاتشان بارمسئولیت بیشتری نسبت به سایرفرزندان برعهده ی شماست و...

بهترین وزیباترین روزای زندگیم درآن واحدطبقه سوم بوداماهرگزبرای کسی توصیه نکردم .

تمام پیشرفتهای من وهمسرم بعدازمستقل شدن ازخانواده همسرم بودهرچنددوسال بیشترنبودامابه اندازه ی سالها ازپیشرفت بازماندیم .اگرمانده بودیم هرگزبه امروزنمی رسیدم .

چندبار دخالت ببینی و حق هیچکاری نداشته باشی حاظرم تت‌ چادر زندگی کنی فقط تو یخ ساختمون نباشی

چرا حق هیچ کاری نداشته باشم ؟

اون خانواده ای که اینجوری بودن و رد کردم 

25 سالم هست خوب من نمیتونم بگم چرا چون همسرم خانواده اش هستن و وقتی وضع مالی اش خوبه میگه وظیفه ام ه ...

اینجا تا بهت ثابت نکنن داری اشتباه فکر میکنی و نندازنت به جون شوهرت ول کن نیستن

به این حرفا توجه نکن، خداروشکر که وضعتون خوبه و شوهرت میتونه خانوادشو حمایت کنه، مردی که نسبت به خانوادش بی تفاوت باشه نسبت به زن و بچه ش هم بی تفاوت خواهد بود

پدر شوهرت فوت کرده درسته؟ 

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹