2777
2789
اصلا نمیفهمین من چی میگماون‌پسری که تو میگی رو رد کردم با اینکه پولدارم بودن اینی که الان دارم اونجو ...

من همسرم حتی نزدیک خانواده اش گفت نمی خوام باشم . چون میدونست اگر نزدیک باشیم فقط توقع هست و دخالت. فکر نکن الان همسرت مستقله و اجازه دخالت نمی ده اونا هم دخالت نمی کنن. اونا هر دخالتی می کنن اسمشم می ذارن دلسوزی و محبت . 

خب اونموقع من که وسایل نداشتم تو خونه قبل عروسی بود . کلا یه کتری داشتم

من نوزاد داشتم عزیزم تازه زایمان کرده بودم خیلی شرایطم سخت بود بعدم اینقدر پررو بودن شب خونم می‌خوابیدن من بچم نمی‌خوابید پا میشدن میپریدن بهم که عرضه نداری بچه ساکت کنی 

منم چون شوهرم پشت اونا بود اصلا نمی‌تونستم چیزی بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگار با بابای پولدار داشتم که خونه به نامش زده اما همه این دخالت هایی که اینجا گفتن و اذیت ها رو ...

کلا هر کی یه مشکلی داره😕

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من نوزاد داشتم عزیزم تازه زایمان کرده بودم خیلی شرایطم سخت بود بعدم اینقدر پررو بودن شب خونم می‌خواب ...

من خداروشکر با اینکه پدر همسرم خونه خریده ولی از قبل همرو توجیح کرده همسرم که اگر بخواین دخالت کنین و اذیت از این خونه بلند میشیم و میریم خونه پدر خانمم و کلا قطع رابطه ولی با این حال یه سری دخالت هارو به اسم دلسوزی می کنن. حتی فکر می کنن سر واکسن انفولانزا زدن من باید دخالت کنن و نظر بدن. 

من‌نمیتونم‌ کم‌ بخورم همم‌ بستگی به اخلاق داره دیگه

اصلا بحث کمتر خوردن نیست مستاجری کلی کرایه هرماه بدی از اول سال هم باید پول کنار بزاری و وام بگیری رو پیش پول رهنت سال دیگه بزاری هرسال هم اجاره دوبرابر میشه 

ما نصف بیشتر حقوقمون اجاره میدیم هرسال هم در به در وام هستیم اخر سال پیش زیاد میشه بتونیم بدبم 

اگر زرنگی و میتونی از پس مادرشوهر برلیای و زیاد نزاری قاطی بشن و حد و مرز بزاری برو باهاشون

والا من علائمی ندارم

پریودیت منظمه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره طبقه ها جداست اما خیلی میترسم

عزیزم اگ ادم مهربون و سر به زیر و ارومی هستی بنظرم نرو اونجا. اگ میتونی از حقت دفاع کنی و یا شوهرت کاملا طرف توعه و اجازه دخالت نمیدین برو مشکلی نداره. من خودمم اوایل ک اومدم اینجا اذیت میشدم ولی ب مرور زمان حل کردیم مشکلاتو،طبقه بالای پدر شوهرمم.اینجا همدیگرو بکشیم هرکی بیاد بره هر اتفاقی بیافته هیچکدوم هیچ دخالتی نمیکنن در هیچ مورد

دقیقاً خانواده شوهر منم همینن با این تفاوت که من تو حلقشونم

حد و مرز راابطه ات با خانواده خودت رو هم رعایت کن چه برسه همسر . به خانواده خودت هم اجازه دخالت نده تو زندگیت . من وکیلم این چیزارو زیاد دیدم تو پرونده هام

حد و مرز راابطه ات با خانواده خودت رو هم رعایت کن چه برسه همسر . به خانواده خودت هم اجازه دخالت نده ...

دیگه ده سال استخونم سرمه شد تا یکم راه دخالتشون رو بستم برای  زندگیم با چندتاشون قطع رابطه کردم و.... 

خانواده خودم اصلا دخالتی نداشته و ندارن

۸ساله با مادرشوهر خوب و مهربون و صلح طلبم یه ساختمونم...بهت میگم اشتباه منو نکن

یعنی پشیمون هستی؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.