2777
2789

بنظرم انرژی زنانه شون بالاتره با پول خودشون کلی رسیدگی انجام میدن آرایشگاه و باشگاه میرن و لباسهای جدید و قشنگ میگیرن

البته این برای شغل های سخت که اصلا برای خانم ها نیست 

استثناءن نیست 

تا بهار دلنشین آمده سوی چمن         ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن        چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر        تا که گلباران شود کلبه ویرانه من        تا بهار زندگی آمد بیا آرام جان         تا نسیم از سوی گل آمد بیا دامن کشان         

زیاد ب خودت میرسی از نظر ظاهری؟ مثلا لنز و ژل و مژه و اینا میزاری؟

لنز و ژل دلیل بر انرژی زنانه داشتنه؟ ترن.س و دو جنسه و پسر هم ژل و لنز میذاره 

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد ب خودت میرسی از نظر ظاهری؟ مثلا لنز و ژل و مژه و اینا میزاری؟

اهلش نیستم علاقه ای ندارم دل شاد به این چیزا نیست خیلی از زنها هزار رقم آرایش دارن و افسرده و غمگینن من با چهل سال سن کارمند دولتم یک نچرال فوق العاده پر انرژی و شاد

غلط کرد هر مردی اینارو گفت خداشاهده پسر داعوننننننن میشناسم ننش براش دنبال دختر همه چی تموم میکرده ...

مشکل خود ما زناییم مردا اصلا چه میفهمیدن این چیزا چیه 

خود ما زنا همش تو رقابتایه عجیب غریبیم باهم 

بابا بخدا اومدیم تو این دنیا دو روز زندگی کنیم ول کنید همش معیار تعیین میکنن واسه زنای بدبخت

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

چقدر از زنان خانه دار اطرافم می بینم که افسردن من کارمند دولتم و خدا رو شکر روحیه ی شادی دارم و اثری ...

شماهم  که از اونور بوم افتادی به خانه دارها توهین میکنی... مثل کسایی میمونی که در دفاع ازکسایی که دختر دارن به پسر دارها توهین میکنن... جهان سوم همینه دقیقا همه میخوان بقیه رو بکوبن بلد نیستن به انتخاب هم احترام بذارن

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

والا کلعوپاترا خدایی انرژی زنانه و جذابیت کلی کار غیر به خودش رسیدن انجام می‌داده سیاست مدار و چند تا زبان بلد بوده ربطی ندارد البته کار داریم تا کار مثلاً کارا پشت میز نه چرا کم کنه یا کارایی مثل مزون لباس اکسسوری ناخون کاری آرایشگاه اصلا کم نمیکنه یا خانوم پزشک باشه فک نکنم کم کنه قهرمان های کشتی رو ببینی خارجی همشون بدن خیلی ورزیده وحشی تو کشتی  اما تو عکسشون همشون شبیه به زن نازن و خیلی خوشگلن 

شماهم که از اونور بوم افتادی به خانه دارها توهین میکنی... مثل کسایی میمونی که در دفاع ازکسایی که دخ ...

نگفتم همه گفتم که اطرافم دیدم توهینی هم نکردم چیزی که در واقعیت دیدم عنوان کردم 

اتفاقا اون ها خانم هایی هستن که از توانایی‌شون استفاده میکنن وگرنه خانه داری هم کم خستگی و فرسودگی ن ...

ای خدا کی راحت میشیم از این جماعت دیر به میدان آمده زود رنج تزگو🤦‍♀️

اینقدر این اراجیف تکرار میشه پسره شبیه سمندونه دنبال دختر شبیه سیندرلا میگرده🤣

به خداااا واقاا راست میگی 

پسره قیافشو میبینی باید کفاره پس بدی تنها اهن زندگیش سگک کمربندشه بعد برای  دختر مثل جواهر کنسل کنسل میکنه و 💨میاد

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

شماهم که از اونور بوم افتادی به خانه دارها توهین میکنی... مثل کسایی میمونی که در دفاع ازکسایی که دخ ...

وقتی دیدی یکی داره یکی دیگرو میکوبونه بدون حسودیش شده 

هیچکس بی دلیل اینکارو نمیکنه کوبیدن یه عده ی دیگه و خراب کردنشون قطعا از حسادت میاد تو خانوما مخصوصا

ای خدا کی راحت میشیم از این جماعت دیر به میدان آمده زود رنج تزگو🤦‍♀️

وقتی زن ستیزی و محدودیت های ذهنیتون کنار گذاشته بشه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.