بنظرم انرژی زنانه شون بالاتره با پول خودشون کلی رسیدگی انجام میدن آرایشگاه و باشگاه میرن و لباسهای جدید و قشنگ میگیرن
البته این برای شغل های سخت که اصلا برای خانم ها نیست
استثناءن نیست
تا بهار دلنشین آمده سوی چمن ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر تا که گلباران شود کلبه ویرانه من تا بهار زندگی آمد بیا آرام جان تا نسیم از سوی گل آمد بیا دامن کشان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد ب خودت میرسی از نظر ظاهری؟ مثلا لنز و ژل و مژه و اینا میزاری؟
اهلش نیستم علاقه ای ندارم دل شاد به این چیزا نیست خیلی از زنها هزار رقم آرایش دارن و افسرده و غمگینن من با چهل سال سن کارمند دولتم یک نچرال فوق العاده پر انرژی و شاد
چقدر از زنان خانه دار اطرافم می بینم که افسردن من کارمند دولتم و خدا رو شکر روحیه ی شادی دارم و اثری ...
شماهم که از اونور بوم افتادی به خانه دارها توهین میکنی... مثل کسایی میمونی که در دفاع ازکسایی که دختر دارن به پسر دارها توهین میکنن... جهان سوم همینه دقیقا همه میخوان بقیه رو بکوبن بلد نیستن به انتخاب هم احترام بذارن
والا کلعوپاترا خدایی انرژی زنانه و جذابیت کلی کار غیر به خودش رسیدن انجام میداده سیاست مدار و چند تا زبان بلد بوده ربطی ندارد البته کار داریم تا کار مثلاً کارا پشت میز نه چرا کم کنه یا کارایی مثل مزون لباس اکسسوری ناخون کاری آرایشگاه اصلا کم نمیکنه یا خانوم پزشک باشه فک نکنم کم کنه قهرمان های کشتی رو ببینی خارجی همشون بدن خیلی ورزیده وحشی تو کشتی اما تو عکسشون همشون شبیه به زن نازن و خیلی خوشگلن