2777
2789
عنوان

من به مامانم گفتم یه مرد متاهل رو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 51 پست
عشق واقعا عادی نیست بار معنایی اش خیلی زیاده عشق در گذر زمان با فداکاری و ایثار ریشه پیدا می‌کنه لطف ...

بله شما درست میگی

ولی دیگه من این محبت نداشته از پدرمادرمو از کی باید بخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیگه انقدر غرق طرف شدی و از خود بیخود که رفتی با مادرت درمیون گذاشتی یعنی اینکه احساست از خواهر برادری گذشته و خوب کرده مادرت که برات تلنگر ساخته .. دلمم برای بابات سوخت که گفته خودمو میکشم خدا اولاد بد نصیب گرگ بیابون نکنه تااین احساسات به دسته گل اب دادن تبدیل نشدن بزارشون کنار یا سخت کنترل شون کن و مواظب باش

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

نمیدونم چرا نسل جدید اینجوری شدن

همشون نه ها ولی خیلی میشنوم اینو

انگار پر از عقده بزرگ شدن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هرزگی دل با دوست داشتن فرق داره 

معلومه که دست خودته😑😑😑😑 

جلوشو نگیری کم کم عادت میشه بعدا به اسم دوست داشتن خونه ویران میکنی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی