2777
2789

نه خانومای هات درس میخونن و کار میکنن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا وقتی یه مدت طولانی رو صرف یه چیز میکنی طبیعیه که از یسری چیزا غافل بشی- بقول دوستمون بتمن نیستیم که همه چی تموم باشیم

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

ببین این حرف دلیل پشتش داره

الان اینو گفتی همه رو جمع بستی اتیش بیار معرکه شدی

اولا بستگی به شغلش داره 

دوما بستگی به رفتار ذاتی اون خانوم داره 

زنایی که خیلی تنهان یا نقش پدر یا شوهرشونو تو خانواده مجبورن به عهده بگیرن قطعا انرژی شون پایینه 

چون مجبورن یه سری کارای مردونه رو دیگه خودشون انجام بدم و کم کم خودشونو فراموش میکنن بخاطر مسئولیت های سخت زندگی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

چرت و پرته ،من شاغلم همکارام اینقدر به خودشون میرسن و با انرژی ان ولی خانم های خانه دار اطرافم رو که میبینم همشون دل مرده و پژمرده هستن صورتشون رو با سیلی سرخ نگه میدارن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

یه روز دیگه و جنگ خانم های شاغل و خونه دار

آره به خانم های شاغل هر هفته شنبه صبح آمپول تستسترون میزنن تا انرژی زنونه اشون بیاد پایین این خانم شاغل های خارجی حالا از مدل بگیر تا.. که کلمه انرژی زنونه رو از این ها گرفتن هم انرژی زنونه ندارن که

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

توف به روی اونی که اولین بار این انرزی زنونه رو راه انداخت کم بدیختی ما زنا کمه اینم هی گذاشتن روش ه ...

واعی واقااا هی دختر باید  تو پر باشه اسکینی باشه سفید باشه سبزه باشه نچرال باشه عملی باشه خوشگل باشه زشت باشه قد بلند باشه قد کوتاه باشه چمیدونم باکره باشه با تجربه باشه انرژی زنانه داشته باشه نه مستقل باشه بلوند باشه مشکی باشه کوفت باشه زهر مار باشه کد بانو باشه درس بخونع درس نخونه واعی ول کنید چرا یه ذره به این مردا گیر نمیدننن که خدایییی اعتماد به نفسن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

توف به روی اونی که اولین بار این انرزی زنونه رو راه انداخت کم بدیختی ما زنا کمه اینم هی گذاشتن روش ه ...

وای من میخواستم بگم دیدم شما زحمتشو کشیدی

خدا خیرت بده زودتر گفتی

ول کن نیستن لامصبا هی انرژی زنونه، سیاست زنونه و...🤮

بعضیاشونم دیگه خیلی افراطین دنبال عمل زیبایی دم و دستگاه و سفید کردنشن😑

این خزعبلات هر روووز تو سایت تکرار میشه

واعی واقااا هی دختر باید تو پر باشه اسکینی باشه سفید باشه سبزه باشه نچرال باشه عملی باشه خوشگل باشه ...

غلط  کرد هر مردی اینارو گفت 

خداشاهده پسر داعوننننننن میشناسم ننش براش دنبال دختر همه چی تموم میکرده 

همینطوری کردیم که مردا هار شدن دیگه 

هی برامون معیار میزارن بی شعورا

وای من میخواستم بگم دیدم شما زحمتشو کشیدیخدا خیرت بده زودتر گفتیول کن نیستن لامصبا هی انرژی زنونه، س ...

قربون شما 

بخدا اعصابم خورد میشه 

وقتی میبینم یه پسر داغونننننننن مارمولکی هی کنسل کسنل میکتع، ننشم از اون ور براش دنبال دختر عمه چیز تمام میگرده 

بابا فیزیولوژی بدن خانما با آقایان متفاوتهکار بیرون به مرور خستشون میکنهاسم خستگی و فشار روحی روانیش ...

اتفاقا اون ها خانم هایی هستن که از توانایی‌شون استفاده میکنن وگرنه خانه داری هم کم خستگی و فرسودگی نداره

در ضمن مگه همه خانم های شاغل کارگری میکنن که بدنشون بخواد کار ساده رو پس بزنه؟؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.