قاصدک_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 487 عنوان قرص جوشان ویتامین سی کار قهوه رو انجام میده جای قهوه بخورم 113 بازدید | 11 پست مثلا بخوای چند ساعت بیشتر بیدار بمونی یا رفع خستگی بشه اثر گذاره؟ اگر به دامن وصل تو دست ما نرسد کشیده ایم در آغوش آرزوی تو را دیروز | 20:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 487 اینم بگم قهوه رو من فقط دوبل صد در صد روبوستا اثر گذاره🥲🤦🏻♀️ اگر به دامن وصل تو دست ما نرسد کشیده ایم در آغوش آرزوی تو را
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6987 آره ولی باهاش کافئین نخور دیگه چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6987 والا من نشنیدم هوشییاریو ببره بالا ویتامین ث بدن رو هایپر میکنه ویتامین سی چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
قاصدک_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 487 آره ولی باهاش کافئین نخور دیگه مجبورم مجبور🥲 اگر به دامن وصل تو دست ما نرسد کشیده ایم در آغوش آرزوی تو را
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6987 مجبورم مجبور🥲 اسپری آب بزن صورتت یا کافئین یا ویتامین سی باهم نخور انرژی زا نخوری با قهوه یه وقت اور دوز کافئین خیلی خطرناکهبگیر یه ساعت بخواب پاشو چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
قاصدک_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 487 اسپری آب بزن صورتت یا کافئین یا ویتامین سی باهم نخور انرژی زا نخوری با قهوه یه وقت اور دوز کافئین خی ... من جدیدا بعد قهوه معده درد میگیرم میخوام جایگزین کنم چیز دیگه به جاش اگر به دامن وصل تو دست ما نرسد کشیده ایم در آغوش آرزوی تو را
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6987 من جدیدا بعد قهوه معده درد میگیرم میخوام جایگزین کنم چیز دیگه به جاش کم کن قهوه رو در حد نصف یه مدت و با معده خالی هم نخور اصلاچایی یا ویتامین سی خوبه اگه دوبل میخوری تک بخور با معده پر بعد قطعش کن چون یه مدت دوبل دیگه اثرش کم میشه تا کات کنی چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
4153 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 3228 معده ات سرد شده ، اول اینکه یه روز در میون کن و بعد دو روز در میون و..... تو این مدت هم دم نوش بارهنگ و عرق نعنا بخور البته اگه کبد چرب نداری وگرنه اذیت میشیزنجبیل و رازیانه هم معده درد درمان میکنن
قاصدک_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 487 معده ات سرد شده ، اول اینکه یه روز در میون کن و بعد دو روز در میون و..... تو این مدت هم دم نوش بارهن ... ممنونم ازتون🌹 اگر به دامن وصل تو دست ما نرسد کشیده ایم در آغوش آرزوی تو را