2777
2789
عنوان

سن بالا کنکور دارن منطقیه

142 بازدید | 15 پست

۲۵ سالمه یک ماه دیگ ۲۶ میشم کنکور انسانی میخوام بدم هی با خودم میگم ارزش داره ینی🥲🥲🥲ولی واقعا دلم دانشگاه دولتی میخاد امروز برنامه راهبردی ازمون ازمایشیو دان کردم ک طبقش بخونم ی لحظه ترسیدم‌گفتم اگ‌نشد چی؟ تازه فقط باید دانشگاه دولتی شهر خودمون قبول شم‌در این صورت میتونم برم اگ‌ استان دیگ‌قبول شم نمیتونم برم چون مامانماجتیاج ب مراقبت داره نمیتونم تنهاش بزارم چ خاکی تو سرم کنم

يا امير الماي💔😫

هیچوقت واسه شروع مرحله جدید زندگی دیر نیس

مگ چن سالته تازه اول راهی

ماهیو هروقت از اب بگیری تازس

کمکی خاستی بگو منم انسانیم پشت کنکورم

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سنت بالا نیست

رقابت خیلی سنگینی هم برای چیزی که تو میخوای نیست بد برداشت نکن من نمیگم خوب نیست میگم بار روانی و فشار استرس متاسفانه بیشتر رو تجربیه

با یه برنامه ی معقول و مطالعه ی مداوم و روزانه شانس خیلی خوبی برای قبولی داری

استاد های خوبی پیدا کن و درسی هم که بلد نیستی رو با اونا ببین و یاد بگیر 

نهایی ها رو خیلی خیلی جدی بگیر و خیلی سفت و سخت بخونشون در کنارش تست هم کار کن 

همین 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

اگه کتابای انسانیو میخوای میتونم بهت بدم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

هیچوقت واسه شروع مرحله جدید زندگی دیر نیسمگ چن سالته تازه اول راهیماهیو هروقت از اب بگیری تازسکمکی خ ...

میشه منو یکم راهنمایی کن ۲۱سالمه‌‌..دانشگاه نرفتم‌.میخام برا فرهنگیان بخونم..برنامه ریزی بلد نیستم...میشع یادم بدی پول مشاور ندارم آخه 😔میخام قبول بشم 

میشه منو یکم راهنمایی کن ۲۱سالمه‌‌..دانشگاه نرفتم‌.میخام برا فرهنگیان بخونم..برنامه ریزی بلد نیستم.. ...

تلگرام داری؟؟ تا بهت بگم چجور شروع کنی 

اگ ضعف داری تو ی درسی فیلمای کیو ببینی و...

ن بیصاب نصب نمیشه نمیدونم‌چرا..اما برنامه ها دیگ دارم..مرسی عزیزمم

خودم فقط تلگرام و وات و اینستا دارم ک🥲

هرکدوم راحتتری بگو من مشکلی ندارم