2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصیحت من بهت اینه توزندگیت باهمسرت زیرورونکش سعی کن پشت هم باشیدهنرحرف زدنوبیاموز بدون هرحرفیوکی بزنی  کی سکوت کنی ودراخرم یادت باشه زندگی  میدونه جنگ نیست یکی اون شلیک کنه یکی تو مهمترازهمه توزندگیت مال من مال تونکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه سیاست خیلی تاثیر داره بلد نبودن گند میزنه

چند وقته ازدواج کردین ...از اول هر جور پیش ببری اونجور یاد میگیره دیگه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

من نمیتونم خودمو کنترل کنم حرفی که تو دلمه رو باید بزنم البته نه هر حرفی ولی خب سیاست سخته یاد بگیری باید تو خونت باشه 

من یه کلاسی بود یه جلسه رفتم ینی یه حرفایی زد حالم بد شد زدم بیرون از کانال انگار مرد بچست میگه مثلا وقتی چراغ حموم خراب شد مرد نمیره درستش کنه ساکت بمون دوبار بگو اگه فایده نداشت حموم نرو بعد پیش شوهرت نشین وقتی گفت چرا نمیشینی بهش بگو دوش خرابه تو درستش نکردی عشقم منم حموم نرفتم  

وظیفشه خبببب که بره درست کنه اَهههههه پارش کن😅

از اول ازش پول بگیر اما ن زیاد ک زورش بیاد ولی عادتش بده ک چیزایی نیازته برات بخره گاهیم بهش رحم کن مراعات کن تشکر کن بیشتر خرجت میکنه من شوهرم اوایل نوار بهداشتیمو می‌خرید ازش تشکر میکردم بیشتر پول خرجم میکرد میدونست قدردانم

ب نظر من زیادی خودتو لوس نکن خسته بشه اما پیشش ناز هم داشته باش.یجورایی هم ازش پوری کن هم بکشش سمت خودت

نه اینجوری هم نیست

وقتی دو خانواده متفاوت از هم با هم اشنا میشن هر دو به سبک زندگی طرف مقابل دقت میکنن چه پسر باشه چن دختر فرق نمیکنه هر دو تغییرمیکنن نسبت به سبک زندگی طرف مقابل خودشون و وفق میدن حالا یکی با ده درصد تغییر یکی با شصت درصد دیگه ازین به بعد هم بستگی به سیاست و سبک زندگی دو نفره داره 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
من نمیتونم خودمو کنترل کنم حرفی که تو دلمه رو باید بزنم البته نه هر حرفی ولی خب سیاست سخته یاد بگیری ...

ایناسیاست نیستن حال ادموبدمیکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هنوز بله ندادم

خواستگارته 

اینجا بدرد نمیخوره خیلی 

بهتره بری از پیج ها و کانالهای معتبر اینا رو یاد بگیری عزیزم اگه اینستا داری پیج همسران خوب برا خانوم کشوری رو دنبال کن یا پیج خانوم بنفشه باقری