2777
2789

نترس انشالله یاد میگیری ...فقط امبد وارم در یاد نگیری در ضمن عزیزم هرکسی با یه خصوصیاتی باید باهاشون رفتار کرد ...مثلا به شخصه میگم زمانی مه تپ سری خور و مظلوم و مهربون و دلسوز بودم بد ضربه میخورم بد باهام رفتار میشد مثل یه حیوون الان به جا اونارو سعی کنم عوض کنم خودم و عوض کرذم ترجیح دادم عوضی باشم بی احساس و سنگ دل 

هنوز بله ندادم

خب ببین واسه مردت هیچوقت صداتو نبر بالا 

انقدر از زنی ک صداش ببره بالا بدشون میاد 

...

همیشه واسه خودت ارزش قائل بشو در طول سال یکبار خواستی مانتو بخری بخر ولی گرون قیمت تا ده بار مانتو ارزون بخری اینجوری همسرت میفهمه واسه تو باید خرج کنه

...

جایی رفتی ی غذا یا میوه ی  بد گذاشتن جلوت تشکر کن نخور یا کم اگه زیاد بخوری و خیلی هم تشکر کنی خصوصا خانواده شوهر میگن این همه چی میخوره 

...

به هیچ عنوان با کسی صمیمی نشو از اقوام شوهر

همیشه احترام مادرشوهرت رو جلو شوهرت نگه دار ازش بدی نگو وقتی مرد ببینه از مادرش بدی میگی حس بدی بهت پیدا میکنه ولی اگه خودت چیزی نگی مردت خودش متوجه میشه ک تو ناراحتی...

همیشه جواب همه رو بده اما با صدای کم و لحن دوستانه اجازه نده هر کی هر چی دلش خواست بگه یا رو شوخی مسخره ات کنن

هیچوقت هم الکی نخند ک بخوای بگی مهربونی این تو نظر اونا یه نوع خنگ بودنه گاهی لبخند بزن ولی به اجبار از حرفاشون نخند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس انشالله یاد میگیری ...فقط امبد وارم در یاد نگیری در ضمن عزیزم هرکسی با یه خصوصیاتی باید باهاشون ...

خب اینم سیاسته ک از اول بلد نبودیم و کسی بهمون یاد نداد

همیشه میگفتن باید هر چی گفتن باهاشون راه بیاین

مادرمن همیشه تعریف می‌کرد میگفت من انقدر کمک مامان بزرگت بودم فلان کارو براشون کردم ولی همیشه اون یکی جاری احترامش به جا بود ب منم میگفت تو باید حواست ب مادرشوهرت باشه 

اما الان فهمیدم جاری مامانم سیاست داشته واسه هر چیزی خودشو اذیت نمی‌کرده احترامش هم به جا بوده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

خب اینم سیاسته ک از اول بلد نبودیم و کسی بهمون یاد ندادهمیشه میگفتن باید هر چی گفتن باهاشون راه بیای ...

بله دقیقا ببین من لگن گذاشتم زیرش بی منت کارهاشو مردم بی منت ....کاراش تموم شد رفت بعد نوبت مادر خودم شد همونا اومدن تو حق نداره بری پسرم و بچه هات نابود میشن تو گوش شوهرم و پر کردم وقتی نزاشتن برم و مادرم فوت کرد قسم خوردم ذره ذره ذوب شدنش و ببینم وقتی از مزار مادرم میومدم جلوی خودش یکی خوابوندم تو گوش شوهرم اومد حرف بزنه گفتم قبلش بهت بگم زندت نمیازم ....الان تا میاد چیزی بگه من من میکنه تازه فهمیدن منو از دست دادن بلا نصبت افسار پاره مردم مخل نمیدم بهش افتاد تو خونه با خودش ادرار کردنرفتم حالش بپرسم دلم خونه مادر و پدرم فوت کردن همون روز قرمز پوشیدن اومده بودن تو خونم حتی سر خاک نبومدن حتی تسلیت نگفتن

بله دقیقا ببین من لگن گذاشتم زیرش بی منت کارهاشو مردم بی منت ....کاراش تموم شد رفت بعد نوبت مادر خود ...

خدا ازشون نگذره اینا نمیدونم چجوری میخوان جواب پس بدن 

خدا ازشون نگذره اینا نمیدونم چجوری میخوان جواب پس بدن

همین جوری که خدا قدرتی به هم داده هروز میشورن میزارمشون کنار دقشون میدم واقعا خودم بعضی وقتا میگم چقدر قدیما خررر بودم و احمق تا میگفتن کیشمش گریه میکردم الان تا گریشون درنیارم ول نمیکنم حالا بهم بگن سلیطه به جهنم والا از زندگی الانم بیشتر زاضیم بزار برن طلاقم بدن 🤣🤣🤣پول نمونده واسه شوهرم هم وکیل بگیره پولاش همرو هوف میکشم همشون سکته میکنن......من هیچ وقت حلالشون نمیکنم هزار بار زندگی که فقط یک بار تکرار میشد از من گرفتن ...عروسی و وفات عزیزانم و ...اخرین دیدارمو ....حس مادریمو ...بچهام و گرفتن شیر خوشک دادن بغل خودش میخوابوند من ۱۵سالکی زایمان کردم ...بچه هام تا سه سالگی به اون میگفت مامان الان همرو کشیدم سمت خودم 

خب ببین واسه مردت هیچوقت صداتو نبر بالا انقدر از زنی ک صداش ببره بالا بدشون میاد ...همیشه واسه خودت ...

وآسه اینکه شوهر حرفای تو رو حساب کنه و خودرای نباشه چیکار باید کرد 

نتونه بهت زور بکه 

یکیم اینکه به فکر پول و درآمد بیشتر باشه همش فکر این باشه چی 

وآسه اینکه شوهر حرفای تو رو حساب کنه و خودرای نباشه چیکار باید کرد نتونه بهت زور بکه یکیم اینکه به ف ...

ببین هر کاری کنی بازم چند سال اول زندگی مرد خیلی یه دنده هست

ولی تو سعی کن خیلی حرف نزنی اگه میخوای حرفی بزنی اول فکر کن حرفت سنجیده هست یانه وقتی کم حرف بزنی و حرف درست بزنی بیشتر روت حساب میکنه

شوهر من الان بعد ۷سال تازه یک مقداری آرومتر شده و ب حرفهام توجه میکنه 

به فکر پول باشه والا مرد باید خودش عرضه داشته باشه

ولی تو سعی کن ولخرجی نکن اما قناعت هم نکن 

وقتی کم بخوری کم بپوشی تفریح نری اونم میگه خب با این درامد کم ما داریم زندگیمونو میگذرونیم چرا خودمو اذیت کنم

همش ذهنش رو پر کن ک مثلا پنج سال دیگه فلان چیز بخریم فلان جا بریم ببرش تو رویا