2777
2789
عنوان

یادگیری و هوش بچه دوساله

161 بازدید | 17 پست

خانوما دخترم حدود دوسالشه نمی‌دونم اصلا چ چیزایی بهش یاد بدم مثلا حرف زدن شعر خوندن کلمات انگلیسی عربی هم یاد میگیره ، نقاشی علاقه داره با نقاشی بهش رنگارو یاد دادم ترکیب رنگها رو یاد دادم اشکال هندسی بلده هم میگه هم میکشه اعضای بدن بلده کتابچه های کوچیک گرفتم که حیوانارو تشخیص میده قرآن بلده سوره اخلاص و ناس و.... ،  میگم نکنه این حجم یوقت به مغزش فشار بیاره اصلا نمی‌دونم این چیزایی که بهش یاد دادم نیاز بوده تو این سن یانه واقعا چرا کسی مارو راهنمایی نکرده که یه بچه حدودا دوساله چه چیزایی باید بلد باشه؟

بچه دوساله باید جمله ساده بگه پسرمن همونم نمیگه خخخ

ماشاالله به بچت جلوکسی بهش نگو قران بخون وفلان دورازجون چشمش میزنن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

بهداشت که میبری فرماروکه پرمیکنی دیگه نوشته همه چی 

اگه علاقه داره چراکه نه حتما هرچی علاقه داره بهش یاد بده چه فشاری میاد وقتی دوس داره اتفاقا هوشش زیادمیشه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا بهش.معلومه خیلی باهوشه.ولی خیلی بهش لازم نیست اموزش بدی.بذار حسابی بازی کنه.چون قبل از ۷سال بچه باید از بازی و شیطنت اشباع بشه ولی وقتی بیای زمان بازیشو بدی به اموزش اون زمان که باید درس بخونه زده میشه چون همه چی جابه جا شده

ماشالا بهش.معلومه خیلی باهوشه.ولی خیلی بهش لازم نیست اموزش بدی.بذار حسابی بازی کنه.چون قبل از ۷سال ب ...

مرسی عزیزم لطف داری ، خودمم فک میکنم سطح هوشش بالاس بخاطر همین دوسدارم بیشتر رشد کنه کلا همه چیز در قالب بازی و شعر خوندنیه بعضی وقتا میگم شاید اشتباه میکنم سر دوراهی موندم 

بچه دوساله باید جمله ساده بگه پسرمن همونم نمیگه خخخماشاالله به بچت جلوکسی بهش نگو قران بخون وفلان دو ...

خواهرزاده منم دوسالشه جز چنتا جمله حرف زدن بلد نیست 😅

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

ماشاالله  بچه ت خیلی عالیه دخترمن چهارسالشه رنگاروبلده سوره توحیدوصلوات 

دیگه اعداد بلدنیست منم بهش راستش هنوز یادندادم اشکال هندسیم فکرنکنم بلدباشه بیشترنگا شبکه پویامیکنه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

پسر منم همین بود

حمد و توحید رنگ ها حتی به انگلیسی بلد بود. اشکال هندسی حتی تو شکل های دیگه تشخیص میداد. کامل و بدون هیچ غلطی حرف میزد شعر میخوند داستان میخوند

شمارش اعداد تا ۲۰

اینا برا تا دوسالگی ش بود.

من هیچ کلاس خاصی نبردم دوست داشتم بچه م زده نشه.

هررررچی خودش پرسید جواب میدم نپرسید هیچی.

الان ۵ سالشه خیلی از هم سن هاش بیشتر می‌فهمه و گاهی زیادم خوب نیست. چون با هم سن هاش همبازی نمیشه و میگه بچه ن و با بزرگتر از خودش بازی می‌کنه....

خودمم همین طوری بودم مامانم حتی حروف الفبا رو قبل اول ابتدایی یادم نداد و خیلی راضی م که گذاشت شباااانه روز بازی کنم و خلاقیتم بیشتر بشه...

محبت کن و محبت کن و محبت. ول کن این آموزش و این ها رو. این مسائل از پنج سالگی به بعد شروع میشه.

صد درصد محبت حرف اولو میزنه دخترم انقدررر مهربونه هرجا میرم بهش میگن مهربونم اومد بسیار با احساسه و احساسش برام از همه چی مهم تره و رو تربیت خیلی حساسم