2777
2789
گلم درمورد رشته علوم تربیتی اطلاعی داری

نه ولی بین رشته تربیت بدنی و علوم تربیتی موندم 

بنظرم می ارزه خوندنشون با این شهریه قیمت خوب 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تربیت بدنی چه رشته ای هس

ورزش 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

عزیزم من اصلا درمورد انتحاب واحد واینا اطلاعی ندارم میشه یکم توضیح بدی

وقتی دانشگاه ثبت نام کردی یه چارت درسی بهت میدن...یه پی دی اف هست...مشخص کرده که هر ترم چه واحد درسایی و چند واحد می تونی برداری...بعد می تونی طبق اون از روی همون هر ترم انتخاب واحد کنی و درسایی رو که مشخص کرده تو سایت گلستان انتخاب کنی...می تونی هم نه دل به خواه خودت هر ترم هر درسی خواستی برداری اما بعضی درسا مخصوصاً تخصصیا پیش نیاز دارن یعنی تا کتاب اول رو نگذرونی نمی تونی کتاب دومش رو انتخاب کنی...بعضیاشون هم نیازی به پیش نیاز ندارن...بعد تو کانال پیام نور شهرتون اطلاع رسانی می کنه که از فلان تاریخ تا فلان تاریخ انتخاب واحده وارد سایت گلستان میشی اون جا درسایی که می خوای انتخاب می کنی بعد هر ترم طبق معدل ترم قبلت مجاز به انتخاب واحد میشی مثلاً معدل ترم قبلت ۱۲ تا ۱۶ باشه می تونی تا ۲۰ واحد برداری اگه بالای ۱۶ باشه تا ۲۴ واحد میدن.

❤️❤️ 

پیام نور صد در صد از غیرانتفاعی که اصلا شبیه دانشگاه نیست و بیشتر شبیه موسسه است بهتره بعد مدرک پیام نور به عنوان دانشگاه نیمه دولتی اونوقت همه سنگ غیرانتفاعی رو میزنن که برن تو ی خونه که کلاساش برگزار میشه

مرسی گلم..پیش نیازا چی هست؟؟و اینکه میشه طبق عکس گوگل انتخاب واحد کرد؟چارت درسی کی میدن؟؟آخه زده انت ...

یه چارت درسی برای انتخاب واحد بهت میدن عزیزم طبق اون گفته پیش نیاز هر درسی چی هست و هر ترم چه درسایی رو می تونی برداری.

اول ثبت نام غیر حضوری تو سایت هست...بعد ثبت نام حضوری دانشگاه میری...بعد طبق تاریخ مقرر شده تو سایت گلستان طبق چارت درسی رشته ات انتخاب واحد می کنی.

بهت مگه لینک کانال دانشگاه رو ندادن؟؟

کانال دانشگاه پیام نور شهرت رو بگیر عوض شو.

❤️❤️ 

مرسی گلم..پیش نیازا چی هست؟؟و اینکه میشه طبق عکس گوگل انتخاب واحد کرد؟چارت درسی کی میدن؟؟آخه زده انت ...

متغیر رو آخر ترم موقع گرفتن کارت ورود به جلسه باید واریز کرد اما ثابت رو اول ترم موقع انتخاب واحد.

❤️❤️ 

طبق چیزی که چارت درسی میده ۱۸ واحده اما به نظرم ۱۶ واحد برداری خوبه.

اها ممنونم

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

چقدر عالی من آزاد یا همون غیر انتفاعی میخونم دلم میخواد رشته تربیت بدنی بخونم پیام نور از دانشگاه خو ...

آره عزیزم پیام نور خوبیش اینه حضور ملاک و مهم نیست...مخصوصاً برای کسایی که شاغلن خیلی مناسبه...خواهش می کنم.❤️❤️

❤️❤️ 

یه چارت درسی برای انتخاب واحد بهت میدن عزیزم طبق اون گفته پیش نیاز هر درسی چی هست و هر ترم چه درسایی ...

مرسی از راهنمایی عزیزم 

چرا عضو ایتام خودم زدم.. آره امروز غیر حضوری ثبت نام کردم..تا 5 آبان هم غ حضوری و هم حضوری وقت داره..ولی ت کانال گفته تا نگفتیم نیایید!!!

چارت ت سایت یا برگه میدن بهمون