2777
2789

اگر واقعا خدایی هست چرا همچین اجازه ای رو میدخ؟

ک انقد من عذاب بکشم؟؟

هرچه هی با روش قرانی سعی بر درمان این موضوع دارم باز فایده چندانی نداره؟؟

چه کنم

خودکشی کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چ مشکلی داری ک فک میکنی سحر شدی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

همونطور که به شیطان اجازه داد بیاد و گول بزنه سحر و جادو رو هم بهش داد ولی واقعیت اینه کسی اهل نماز باشه و اعتقاداتش درست باشه چیزی بهش اثر نمیکنه 

حرز امام جواد بنداز زیاد ایت الکرسی بخون و چهار قل 

اگر خیلی سنگینه خدا برای رفعش عقیقه رو گذاشته یه عقیقه بزن خودتو راخت کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

فکرمیکنی میتونن تا ابد اثر بذارن ن عزیز فقط ۴۰روزه ،اگه بیشترش ادامه داشت بدون ک فقط از ذهنیت و قدرت جذبه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عزیزم هر طلسمی با قران باطل نمیشه

ولی واقعا باید قران قویتر از هرچیزی عمل کنه😐

ولی بعضی سحرا خیلییی قویه و سیاه طرف خیلی کاربلده و به اسونی باطل نمیشه برو سراغ یه کاربلدش

ولی حتما حتما خیلی تحقیق کنه بعضیا خداتومن میگیرن ولی هیچ غلطی نمیتونن بکنن

کی طلسم کرده و چیو؟

سحر وجود نداره مطمنم من بارها بارها دعا، طلسم گرفتم برای کاری اصلا نتیجه نگرفتم

ولی من به چشم دیدم

اونایی که پیششون رفتی ادمش نبودن

ولی اشتباهه دعا و طلسم نوشتنت خیلیم اشتباهه

سه تا جادوگر تو فامیلمون داریم که یکیشون متنفره ازمن دیگه نمیتونم ازدواج کنم دعانویس هرجا که بگین رفتم نشد خواهرم میگه مگه قدرت خدا بالاتر نیس گفتم هس اما کمک من نمیکنه منم بااین بخت کنار اومدم 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️