2777
2789
عنوان

دیگه نه میخوام نماز بخونم نه قرآن میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا واسه من همه داغونن، همه دنبال سک‌س و کوفتن، دلبری حالیشون نیست که

منم با یه نفر آشنا شدم ولی پول نداره و نمیتونیم ازدواج کنیم 

داداشش خیلی پولدار و سادس، امشب عقدشه یه دختر عفریته خرابو گرفته و مثل مار میمونه 

سوارش شده فقط ازش میکنه چون پسره خیلی حرف گوش کنه 

اینی ک من دارم باهاش آشنا میشم مثل داداشش نیست خیلی بدجنسه دنگ آب معدنی و غذای بیرونو هم حتی از من میگیره :)))) 

منم با یه نفر آشنا شدم ولی پول نداره و نمیتونیم ازدواج کنیم داداشش خیلی پولدار و سادس، امشب عقدشه یه ...

وای خداااا

دقیقا مال منم همینطور بودن، حسابگر، هر کس به من رسید زرنگ بود

نمیدونم اون دخترا چی دارن، به من هر کس میرسه بی پول، پررو، دنبال سک.س، قصدش ازدواج نیست

حتی با یه آدم مذهبی دو آتیشه آشنا شدم به قصد ازدواج، ۳ سال بازیم داد، هی امروز فردا میام خواستگاری، آخرش نیومد

شما که نیاز به خدا نداری

شما خودت خدایی

حتما خدایی که در جایگاه قضاوت میشینی و  هم تعیین میکنی که اون دخترا بدجنس و فلانن یا نه و هم تشخیص میدی پسره حرف گوش کنه و بعدا زندگیشون مشکل‌ساز نمیشه و...

شما که نیاز به خدا نداریشما خودت خداییحتما خدایی که در جایگاه قضاوت میشینی و هم تعیین میکنی که اون ...

به نظرم به جای قضاوت و اینطوری صحبت کردن با کسی که ناراحته، بهتره سکوت کنید و از تاپیکش بگذرید

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه