2777
2789
مرسی از راهنمایی عزیزم چرا عضو ایتام خودم زدم.. آره امروز غیر حضوری ثبت نام کردم..تا 5 آبان هم غ حضو ...

وقتی اطلاع دادن برای ثبت نام حضوری هم برو...بعد از اون جا بپرس مهلت انتخاب واحد می هست و چارت درسی رشته ات هم بگیر...بعد اون تو اون مهلتی که دادن وارد سایت گلستان شو و انتخاب واحد کن.

❤️❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده موفق باشی 🥰🥰کلاس ها اجباری آیا؟درس پرسیده میشه؟کلا جو دانشگاهش چجوره..

قربونت گلم.همچنین.❤️❤️

نه کلاساش اختیاری هست و می تونی نری...فقط میان ترم رو حواست باشه استادا چی میگن که بتونی ۸ نمره بگیری‌‌‌...نه درسی پرسیده نمیشه میان ترم فقط می گیرن...جو دانشگاهش هم به نظر خوبه البته من حضوری تا به حال نرفتم فقط موقع میان ترم و پایان ترم میرم امتحان میدم.

❤️❤️ 

قربونت گلم.همچنین.❤️❤️نه کلاساش اختیاری هست و می تونی نری...فقط میان ترم رو حواست باشه استادا چی میگ ...

ممنون عزیزم تشکر..میان ترم امتحان میگیرن یعنی؟و پایان ترم ..امتحان هاش سخته؟من میخام خیلی خوب بخونم معدل الف بشم..چند واحد بردارم ترم اول!!حداقل حداکثرش چندتاست.._عه پس میشه نرفت علوم تربیتی هم آخه همش حفظی..رفع اشکال آنچنانی نداره

وقتی اطلاع دادن برای ثبت نام حضوری هم برو...بعد از اون جا بپرس مهلت انتخاب واحد می هست و چارت درسی ر ...

باشه مرسی لطف کردی توضیح دادی..انتخاب واحد هم از الان هست تا 5 آبان.. چارت درسی پی دی اف هست که میزارن تو گروه؟