شهرچه ثابت چنده؟متغیر چند؟چجوری..من اصلا بلد نیستم.. انتخاب واحد چجوریه
ثابت ۱ میلیون این حدوده اون افزایش نداشته...متغیر رو زیاد کردن...من ۱۹ واحد این ترم برداشتم با ثابت ۶ و نیم شد...فقط ۵ و نیم متغیرا شدن...هر واحد درسی تقریباً ۸۰۰،،۹۰۰ هزار میشه...انتخاب واحد هم تو سایت گلستان باید انجام بدی طبق چارت درسی که بهت میدن می تونی انتخاب کنی یا دل به خواهی انتخاب کنی فقط باید پیش نیازا رو رعایت کنی.
ثابت ۱ میلیون این حدوده اون افزایش نداشته...متغیر رو زیاد کردن...من ۱۹ واحد این ترم برداشتم با ثابت ...
مرسی گلم..پیش نیازا چی هست؟؟
و اینکه میشه طبق عکس گوگل انتخاب واحد کرد؟چارت درسی کی میدن؟؟آخه زده انتخاب کنید بعد بیایید ثبت نام حضوری 🥴نمیدونم من اصلا..یا خدا پس اول 1 تومن میدیم انتخاب واحد..متغییر آخر ترم؟
درس هاش سخته ؟درسته میگن باید کتاب خوند برای امتحان؟ و میشه بگین چه روز هابی گلاس هست ؟
خوندنیاش زیاد هستن دیگه...رشته ی حقوق حفظیاتش زیاده خیلی اما سخت به نظرم نه نیست...اگه بخوای پاس بشی فقط یه دور کتاب بخونی و نمونه سوال راحت قبولی اما بخوای برای بار علمی و آزمون و...باید کل کتاب رو دقیق بخونی...امتحاناتش تستی هست...کلاسا هم برنامه میدن طبق اون می تونی بری و حضورش اجباری نیست می تونی حضوری یا مجازی شرکت کنی بسته به انتخابت موقع انتخاب واحد.
خوندنیاش زیاد هستن دیگه...رشته ی حقوق حفظیاتش زیاده خیلی اما سخت به نظرم نه نیست...اگه بخوای پاس بشی ...
چقدر عالی
من آزاد یا همون غیر انتفاعی میخونم دلم میخواد رشته تربیت بدنی بخونم پیام نور از دانشگاه خودم خسته شدم
ساعت هاشو هم خوب نیست و حضور مهمه
دلم میخواد میخواد درکنار درس سرکار هم برم بنظرم پیام نور گزینه مناسبیه
مرسی از پاسخگوییتون❤️
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.