2777
2789
عنوان

اگه با یه نفر در مرحله آشنایی باشید

172 بازدید | 25 پست

و خب تقریبا ۱یا ۲ هفته مونده به خواستگاری رسمی...با اطلاع هر دو خونه و گذشتن حلسه آشنایی

صحبت کنین ابراز علاقه کنن طبیعیه؟

(فکر کنین حدود ۱۱ ماه زمان برده که برن و بیان و خونوادتون اجازه خواستگاری رو بدن و راضی شن...و خب دیده باشه شما رو قبلا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر ابراز علاقه نکننپس اصلا چرا دارن میرسن مراسم خواستگاری!؟

نمیدونم...هنوز نسبت رسمی نیست حس میکنم شاید اشتباهه..هرچند میگم تقریبا ۱ساله علاقه داره

نمیدونم...هنوز نسبت رسمی نیست حس میکنم شاید اشتباهه..هرچند میگم تقریبا ۱ساله علاقه داره

نه ربطی نداره اصلا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب آخه من که دخترم نمیتونم اونجوری باشم...

چجوری باشی گلم؟

حرفات خیلی گنگه

کمی واضح تر صحبت کنی راهنمایی بهتری میگیری از همه

ابراز علاقه

دوستت دارم عاشقتم و...... ست

حالا اقا بیشتر بذار بگه تا تو

تو هم بگوها ولی در وقت و جای مناسب

وقتی ک برات کاری میکنه خوشحالت میکنه 

لمس

اگر مذهبی هستید ک خب تکلیف مشخصه

اگر ن خیلیا بغل میکنن همو

یسری هم راحت نیستن

این دیگ دست خودته 🌸

اما بیش از این

نه

تا زمانی ک عقد نکردید جلو نباید رفت اصلا

چراکه خانم سریع وابسته میشه در مراحل جلوتر

و اذیت میشه اگر ازدواجش نشه

چجوری باشی گلم؟حرفات خیلی گنگهکمی واضح تر صحبت کنی راهنمایی بهتری میگیری از همهابراز علاقهدوستت دارم ...

ببخشید این روزا ذهنم درگیره یکم

میدونی مثلا قلبم بگه مثلا همه کس صدا کنه این قربون صدقه های لفظی منظورمه

خب من هنوز معذبم راحت نیستم که بتونم اینجوری صحبت کنم ضمن اینکه خب هنوز رسما نامزد نشدیم..

متوجه منظورت هستما...نمیدونم چرا حس کردم شاید اون غیر طبیعیه از طرفی ام خب به حرف خودش چندماه منتظر همین قرار رسمی و..بوده

ببخشید این روزا ذهنم درگیره یکممیدونی مثلا قلبم بگه مثلا همه کس صدا کنه این قربون صدقه های لفظی منظو ...

مردا خیلی سریع جوگیر میرن میرن تو فاز قربون صدقه رفتن

هیچ ایرادیم نداره خجالت میکشی

میخوای یه بار بگو

بگو ک خجالت میکشی و راحت نیستی

ولی بنظر من

کم کم با شرایط کنار میای خجالتت میریزه

ببخشید این روزا ذهنم درگیره یکممیدونی مثلا قلبم بگه مثلا همه کس صدا کنه این قربون صدقه های لفظی منظو ...

منم تو مرحله آشناییم اونم جدیدا لفظی ابراز علاقه میکنه ولی من نمیتونم و خب فکر میکنم طبیعیه به مرور زمان اوکی میشه به نظرم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

چجوری باشی گلم؟حرفات خیلی گنگهکمی واضح تر صحبت کنی راهنمایی بهتری میگیری از همهابراز علاقهدوستت دارم ...

نه اصلاااا لمس رو نیستم.. شاید تو محرمیت اونم ن صمیمی..یا باقی مراحل نه اصلاا فقط همین صمیمیت لفظی اش رو گفتم یکم هم معذب میشم هم اینکه نگرانم که خب طبیعیه اصن

مردا خیلی سریع جوگیر میرن میرن تو فاز قربون صدقه رفتنهیچ ایرادیم نداره خجالت میکشیمیخوای یه بار بگوب ...

چند بار گفتم...انتظار داشت که متقابلا پاسخ بگیره

ولی خب گفتم که من راحت نیستم دیگه اعتراضی نکرد ولی خب راه خودشو میره

منم تو مرحله آشناییم اونم جدیدا لفظی ابراز علاقه میکنه ولی من نمیتونم و خب فکر میکنم طبیعیه به مرور ...

ایشالله که عاقبت بخیر شین❤❤

من دارم با فامیلی صداش میکنم😂

ایشالله که عاقبت بخیر شین❤❤من دارم با فامیلی صداش میکنم😂

ن دیگ یکم شل کن 😂😂😂💔🤌🏻🤌🏻

اینطوریم بعدا خب به داستان میخوری

خسته کننده میشه

تکلیف وقتی مشخصه

اگر قراره بعله رو بدی

دیگ نیازی نیست انقدر سفت و سخت باشی