2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مردا عزت نفس ندارن میترسن با هم کفو خودشون ازدواج کنندمیرن دختر ضعیف میگیرن و ضعیف نگه میدارن تا ...

اگه با این طرز تفکر ازدواج میکنن که شکست میخورن قطعا

چون تینیجر ها معمولا سرکش تر و خودمحور تر هستن

شخصا درک اینکه یه آقای بالای ۳۰ بخواد با یه دختر زیر ۲۰ سال ازدواج کنه برام آسون تره تا اینکه یه دخت ...

احسنتتتتتتتتت دقیقا نمیدونم چرا بعضی دخترا قبول میکنن تازه خوششونم میاد در صورتی که اگه اون ادم درستی بود دنبال دختر بچه نمیرفت

سن کم هم از نظر اونا مطیع تره هم طراوت بیشتر داره یحتمل 🤤😁

@niniyar‍ کاربر زن نما رو تعلیق کنید لطفا

تاپیکا و کامنتاشو چک کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
که خودت تعلیق بشی؟ مگه روند اینجا رو نمیدونی کاربر مرد زن نما ول می‌چرخه ،اونی که اعتراض کنه تعلیق م ...

اتفاقا اخیرا من خیلی تلاش میکنم تعلیق شم بلکه نیام

نمیشم که نمیشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه با این طرز تفکر ازدواج میکنن که شکست میخورن قطعاچون تینیجر ها معمولا سرکش تر و خودمحور تر هستن

می‌دونن سراغ کدوم خانواده ها برن

فقر مالی و فرهنگی 

و اون نوجوان هم ده سال اول عقده های مالی خونه پدر رو جبران می‌کنه

ده سال دوم بچه بزرگ می‌کنه

ده سال سوم با بچه هاش تیم میشه و مرد رو که پیر شده میندازه گوشه رینگ

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

توضیحش سختهولی در کل ترجیحمون اینه دختر حتماکوچکتر از ما باشه

چه جالب نمیدونستم اخته های نی نی سایت هم زن میگیرن 🤣

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

سلام و عرض ادب خدمت همه شما

من یه مرد هستم 40سالم هست این نظرهای که شما میگین شاید50درصددرست باشه همه که مثل هم نیستن تاحالانشنیدین که میگن دختر18ساله رفته بایه مرد60ساله ازدواج کرده بایدبگیم همه دخترها اینجوری هستن