2777
2789
😅😅😅😅😅نععععععلطفاً باش

🥱🥱🥲 کیرا نایتلی تو بختم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنتتتتتتتتت دقیقا نمیدونم چرا بعضی دخترا قبول میکنن تازه خوششونم میاد در صورتی که اگه اون ادم درست ...

فکر کنم کلا به آینده فکر نمیکنن... که مثلا چند سال بعد درحالی که هنوز ۳۰ سالشون نشده همسرشون ۴۰ رو رد کرده... حقیقتا نمیفهممشون

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

سلام و عرض ادب خدمت همه شمامن یه مرد هستم 40سالم هست این نظرهای که شما میگین شاید50درصددرست باشه همه ...

تو خودت تو کف اینی هنوز یه دختر ۲۰ ساله بهت پا بده وگرنه طرفداری نمیکردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هلو برو تو گلو!

چون جوونه پرستار پیری میشه و کم سنه سادست راحت میگیره هیچی نمیخواد

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

دختر جوون طراوتش بیشتره. معلومه همه جوون میپسندن. عجیبه خدایی؟! حتی پیرمردها رو هم رو بهشون بدی میگن زن ۱۶ ساله میخواهیم. دخترا تن ندن. وگرنه مردها که تکلیفشون معلومه

جدی ندیدی؟ کلا میگن سی به بالا حس و حال ندارن

چرا حس و حال ندارن اتفاقا اوج جوانی همان حدود ۳۰ـ۳۵ هست

اتفاقاً هرچی ازدواج دیدم تو پسرای بالای سی سال و نزدیک چهل سال بوده تا سربازی برن و کار پیدا کنند و خونه و پس انداز مهیا کنند بالای سی میشن ولی با دخترای هم سن خودشون یا نهایتا ۴ـ۵ سال کوچکتر ازدواج میکنن

البته الان ازدواج هایی که خانم بزرگترن هم دیدم

باور کن که بابات من رو ببینه فرار می‌کنه

بله از بچه ک.نی ها بدش میاد حتما فرار میکنه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس