2777
2789
اونایین تو اینستا هستن رو باور نکن ادمای فیک با زندگی های تو خالیهنری جز لخت شدن یا ازدواج کردن که ب ...

اینستا نه 

ولی تو محیط های کوچیک که میشناسم 

ازدواج اشتباه با اختلاف زیاد دارن

یا تو سن کم میرن تو رابطه 

یا رابطه های متعدد و ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونایی که رد مرده چارتا مثل شما بودن دیگه اگه شرایط اوکی داشتن که رد نمی شدن

الان مثلا دارید با من کل‌کل و مخالفت  میکنین؟!

یک چیز دیگه اکثر خانمها همینه که تو هر بحثی خیلی از هم جنس های شما دنبال سفسطه و بی راهه بردن بحث هستن.

بازم میگم شما مگه من رو میشناسی که فکر می‌کنی من لاشی ام یا داغون ام یا الافم یا هرچی 

به نظر موضع شما اینه که صرفا چون من ترجیح خودم رو در مورد اختلاف سنی با دخترها گفتم و به مذاق شما خوش نیومده میخوای تخریب و مخالفت کنی 

بهرحال عدم بینش کافی اونهاست که بالای سی سال سن توانایی امیر دادن و تشخیص آدم مطمئن رو ندارن

دیگه چیو میخان تشخیص بدن ... مرد نمونده که اکثرا هول و بیمار جنسیو روحی روانی ... ظاهر با شخصیت تحصیل کرده ... درون پوچ و انواع انحراف ... دخترا که سی رد میکنن تازه عاقل میشن و متوجه میشن که ازدواج نکردن بهتر از یه ازدواج احمقانه ست . مردا هم بمونن با انتخابای کم سنشون که سر پیری رها بشن و عین همون دخترای هم نسلشون تاوانشو ولی سر پیری با تنهایی بدن ... جامعه داغون شده ... 

یعنی دخترا هیچ کاری نمیکنن والا با این گرونی خانما هم کار میکنن شما و هم نسلاتون برید با دخترا کم سن ...

موضع من کل‌کل نیست از اول به اون دوستمون گفتم اگر من بگم شر میشه

اینجوری نمیشه بحث رو منطقی پیش برد 

ولی از من به شما نصیحت با طبیعت نمیشه مبارزه کرد. زمان و زندگی برای زن و مرد متفاوت میگذره 

من هم جنس های خودم رو خیلی بهتر از شما میشناسم اصلا فکر نکنید که پسر همسن تر به دنبال رابطه جدی با شماست

خب شماهایی که فقط یک همدم میخواین و بیشتر مادری کنه چرا میرین سراغ دختر شاغل و مستقل کیستو بد انتخاب ...

شما چرا فکر می‌کنی که بقول خودتون که مستقل شدی دیگه نباید خدا رو بنده باشی؟ الان حرف خودتون تناقض داره یعنی دختر مستقل دنبال تشکیل خانواده و ازدواج نیست؟

اگر اون دختر فکر میکنه مستقله من خودم صد پله مستقل تر هستم 

موضع من کل‌کل نیست از اول به اون دوستمون گفتم اگر من بگم شر میشهاینجوری نمیشه بحث رو منطقی پیش برد و ...

منکه اگه میخواستم با همسن خودم ازدواج کنم خو ازدواج میکردم زمانی ک بیست سالم بودش ولی همسنا خودمو میدیدم خیلی بچه ننه بودن اشتباه فکر میکردم چون الان هم پسرا سن بالاها بچه ننه تشریف دارن

الان مثلا دارید با من کل‌کل و مخالفت میکنین؟!یک چیز دیگه اکثر خانمها همینه که تو هر بحثی خیلی از هم ...

اوکی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دلیلش فقط یک چیزه ... اکثر مردای الان دیگه مرد نیستن عقل ندارن دنبال ظواهرن نمیشه بهشون اطمینان کرد ...

باشه همش تقصیر مردهاست! حتما زن ها عقل ندارن! قدرت تشخیص و تمیز دادن ندارن! 

هیچ آدمی با فرافکنی راه به جایی نمیبره. همه اول آخر خودشون مسئول زندگی و رسیدن به خوشبختی هستن و باید از فکرشون استفاده کنن و تصمیمات درست بگیرن