2777
2789
عنوان

بابام راضی نمیشه خونمون ببریم تهران همتون بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا آخه تهران وسط اون شلوغی و ترافیک و آلودگی.

شما و خواهرت دوست دارید پیشرفت کنید برای دانشگاه برید تهران. خانواده ت بنده خدا آسایششون از دست میره.

من فکر میکنم کلانشهر باشه آدم ولی غیر تهران از همه چی بهتره. هم امکانات هست هم شلوغی تهران نیست.

منم تهران رو دوست دارم درس خوندم، مدتی زندگی کردم، ولی برای زندگی آرامش شهرستان رو ترجیح میدم.

اره مشهد هم جای عالی ک نیستیم ولی تهران بهتره

من تا الان مشهد زندگی نکردم. 

اما تهران واقعا مشکلات خودش رو داره. 

بعضی ها رو دیدم که وقتی میخوان برن شهر دیگه ، خونه خودشون رو اجاره میدن و تو شهر مقصد هم خونه اجاره میکنن. 

مدتی اونجا زندگی میکنن و اگر واقعا براشون خوب بود ، اونوقت خونه شون رو میفروشن. 

با پول جنوب شهر تهران، می‌تونید تو شمال شهر قزوین خونه بخرید. شهر خیلی آرومیه. جمعیت متعادل. امکانات مناسب. نزدیک تهران. بین رشت و تهران. خودم دارم بررسی می‌کنم که از تهران جمع کنم برم قزوین.

چرا آخه تهران وسط اون شلوغی و ترافیک و آلودگی.شما و خواهرت دوست دارید پیشرفت کنید برای دانشگاه برید ...

من میخام برم ولی خواهرم چجوری بیاد دانشگاه تهران قبول نشد مامانمم اینجا رو دوس ندارع هی میگه بریم تهران دور از فامیل راحت زندگی کنیم

من میخام برم ولی خواهرم چجوری بیاد دانشگاه تهران قبول نشد مامانمم اینجا رو دوس ندارع هی میگه بریم ته ...

بخونه فعلا برای ارشد بیشتر تلاش کنه بره تهران.

مامانتم شرایط رو نمیدونه. فوق فوقش به قول یکی از کاربرا اول برید موقت اجاره کنید، مادر و پدرت ببینن زندگی اونجا چطوره بعد خونه بفروشن.

همش تقصیر تلویزیونه هی چپ و راست تیزر نشون میده تهرررررررانه دوسسسسسست داششششششتنی 🤣🤣

من هم تعجب می‌کنم از این تبلیغ !

به جای اینکه امکانات مختلف ایجاد کنن تو شهرهای دیگه تا افراد مجبور نشن به خاطر امکانات و شغل و ... به شهرهای بزرگ برن ، تهرانی رو تبلیغ میکنن که داره از جمعیت منفجر میشه. 

خب پس امکانات چی هیچ‌جا تهران نمیشه

قزوین امکانات زیادی داره. با تهران هم دو ساعت فاصله داره. تهران واقعا اعصاب و آرامش واسه آدم نمی‌ذاره. سلامت جسم و روان آدم توش همش در خطره. پر دزده. گوشیت رو نمی‌تونی از جیبت با خیال راحت دربیاری. صدای موتوری که می‌شنوی فکر می‌کنی دزد اومد. طلا که انداخته باشی دیگه خیالت راحت نیست، جای خلوت یا شب همش نگرانی. می‌دونی چند بار تا حالا دزد اومده خونه امون یا ماشینم رو خالی کرده؟