2777
2789
عنوان

بابام راضی نمیشه خونمون ببریم تهران همتون بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 67 پست
🌸 یه چیزی بگم ناراحت نشید.فقط میخوام خوب فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید. فکر کنم شما و خواهرتون دوست د ...

اره حرفتون درسته ولی نمیدونید ما با وجود فامیل چقد تو محیط سمی هستیم ینی من الان میخام برم تهران مامان بابام باید ب همه جواب پس بدن چقد هم حرف بشنون تو همه کارامون دخالت میکنن یا پشت سرمون همش حرف میزنن  خانوادگی ک بریم دیگه ولمون میکنن

کاش واقعا امکانات بیشتری تو شهرهای دیگه ایجاد کنن تا مردم مجبور نشن از شهر خودشون برن جایی مثل تهران ...

تنتون سلامت باشه ان شاءالله   هر کی یه جا تقدیرشه ان شاءالله در آینده براتون امکاناتی مهیا بشه که در شهر خوش آب و هوایی که دوست دارید  سکونت کنید 💗

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تهران البته ماهم تهران رو دوست داریم ولی اگر قرار باشه برای زندگی یه شهر دیگه بریم مازندران یا گیلان میریم صد در صد اب و هوای خوب شهر خوب 

و البته ما بخاطر کارمون تهران مناسب نیست 

ماهم نزدیک مشهد زندگی میکنیم شهرمون هیچ جای تفریحی نداره حتی برای خرید هم میایم مشهد خرید میکنیم 

اره حرفتون درسته ولی نمیدونید ما با وجود فامیل چقد تو محیط سمی هستیم ینی من الان میخام برم تهران مام ...

بله متأسفانه بعضی از فامیل ها واقعا رفتارهای آزار دهنده دارن.

ما هم با بعضی از فامیلامون قطع ارتباط کردیم. 

راستی اگر برید تهران میان خونه تون؟ 

مثلا طوری هستن که اگر کاری تو تهران دارن ، بیان خونه شما بمونن؟ 

به این چیزها هم توجه کنید. 

تنتون سلامت باشه ان شاءالله هر کی یه جا تقدیرشه ان شاءالله در آینده براتون امکاناتی مهیا بشه که در ...

الهی آمین. 

ممنونم دوست خوبم. 💚

چقدر دعای خوبی کردین برای من ، خدا دلتون رو شاد کنه.😍

از خدا میخوام به زندگیتون خیر و برکت عطا کنه. 💚

بله متأسفانه بعضی از فامیل ها واقعا رفتارهای آزار دهنده دارن.ما هم با بعضی از فامیلامون قطع ارتباط ک ...

ن ببین اونا کلا زیاد تهران نمیرن ...ماهم خونه مون مشهد نباشه مامان بابام دیگه زیاد نمیرن اونجا ...شاید دو سه سالی ی بار ببینیم همو