2777
2789
عنوان

بابام راضی نمیشه خونمون ببریم تهران همتون بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازنشست شده مشهد هیچ کاری نداره

چرا گزینتون تهرانه؟ !    مثلا شغلی مد نظرتونه؟   آخه دود و ترافیک و گرونی    چه جذابیتی داره

میتوتید بفروشید برید یه جای با صفا و خوش آب و هوا   طبیعتش حالتون رو جا بیاره   خلوت باشه    والا من به 20 کیلومتریه تهران که میرسم حالم بد میشه از آلودگیش   داخل شهرشم که همش ترافیک    تا حالا نشده مزیتی توش ببینم آخه   مگه اینکه قصد برپا کردن شغلی داشته باشید سرمایشو هم داشته باشید   یه دلیل درست حسابی داشته باشید 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

چ سختی

باید خونه و درآمد داشته باشی خب نسبت به شهرهای دیگه کرایه خونه ها خیلی زیاد همه چه گرون تر  من خودم تویکی از شهرهای تهران هستم چقدر طی این ۲ ، ۳ سال اطرافیان رو دیدم نتونستن زندگی کنن و برگشتن شهرشون تهران چی داره آخه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

باید خونه و درآمد داشته باشی خب نسبت به شهرهای دیگه کرایه خونه ها خیلی زیاد همه چه گرون تر من خودم ...

درامد داره بابام...پول خونه ام داره ک بخره نیاز نیس بره مستاجری

خب برای چی میخاین برین تهران؟ چون فقط خونه نیست که همه چی تو تهران گرون تره اگه برای پیشرفت بچه ها میگید که یه مدت موقت برید اجاره نشینی مثلن اگه خوب بود کامل جا به جا بشید اگه همینجوری چون پایتخته میخاید برید به نظرم نرید 

تهران!!! من خودم الان سمت نازی آباد تهرانم. چرا باید مشهد رو ول کنی بیای تهران ؟ نه آب داره نه هوا! ...

همش تقصیر تلویزیونه   هی چپ و راست تیزر نشون میده     تهرررررررانه دوسسسسسست داششششششتنی 🤣🤣

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

باور کن منی ک تهرانم دارم التماس میکنم جمع کنیم بریم ی وری ک اینجا نباشم من از الودگ و ترافیک و سختی رفت و امد توشهر و شلوغی بیزارم عاشق بارونم و اینجا خشکه خشکه 

اصلا با روحیم نمیخونه 

چیزیم نداره 

ولی زندگی پیش فامیلم ترسناکه ی شهر دیگ انتخاب کنین خب 

بیاین تهران همه فامیلا خونتونو میکنن هتل میان خونتون 😅

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یعنی به نظر خودت بابات به اندازه تو نمیتونه شرایط درست رو بسنجه ؟ با حقوق بازنشستگی چجوری میخواد توتهران زندگی کنه! 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

خب برای چی میخاین برین تهران؟ چون فقط خونه نیست که همه چی تو تهران گرون تره اگه برای پیشرفت بچه ها م ...

اره میخان پیشرفت کنن اینجا سر فامیلا مدام تو زندگیمونه آسایش نداریم اجاره ک اصلا نمیاد بابام