2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم ناراحتم

268 بازدید | 39 پست

همیشه فکر میکردم خیلی مهربونه و هیچی تو دلش نیست

بعد چند بار بهم حرفایی زد که حس میکردم تیکه میندازه

به بقیه گفتم

گفتن خیلی خنگی که فکر میکنی اینا تیکه نیست  دیگه چی باید میگفت که بفهمی تیکه ست

چند وقت پیش من و شوهرم سر مسائل مالی دعوامون شد البته خیلی خفیف و اونم متاسفانه فهمید

بعد اومد بهم گفت جاریت هیچوقت واسه پول به شوهرش فشار نمیاره همیشه وقتی شوهرش میگه پول ندارم سکوت میکنه 

درحالیکه همه میدونیم اون چه آدم زرنگی و من به این کار ندارم اتفاقا خیلی خوشم میاد ازش که جلو این آدم ها محکم هست و پولاشو نمیده شوهرش حیف کنه

ولی از مادرشوهرم ناراحت شدم 

بنظرتون حق دارم خیلی ناراحت شده باشم ازین حرفش ؟ یا نه 

حالا با مادرشوهرت کار ندارم ولی اصلا به بقیه نگو که مادرشوهرت یا شوهرت و خانواده ش بهت چیا میگن راهنمایی نگیر از کسی 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب اون ربطی ندارهزنیکه شوهر کردی سرت تو زندگی خودت باشه به زن پسرت چیکار داری

دقیقا

همش سرش تو زندگی منه 

خستم از دستش 

سه هفته ازین حرف گذشته من هنوز دلم زخمیه

حالا با مادرشوهرت کار ندارم ولی اصلا به بقیه نگو که مادرشوهرت یا شوهرت و خانواده ش بهت چیا میگن راهن ...

پس چیکار کنم ☹️ آخه دلم خیلی میگیره 

خوبه این نی نی سایت هست باز آدم ناشناس بگه 

خب میگفتی منو جاریم دو تا ادم مختلفیم اخلاقا مونم فرق داره مثلا مادر من تو مسائل خصوصی بچه هاش دخالت ...

صدبار شوهرم رفته بهش گفته اینا دو تا آدم مختلفند مقایسه نکن و اینا 

ولی نمیفهمه اصلا

شوهرم و برادرش خودشون اصلا اهل مقایسه نیستن خداروشکر با اینکه سن هامون نزدیک به همه به هم کار ندارن 

مادرشوهرم این وسط ول نمیکنه😂

دقیقاهمش سرش تو زندگی منه خستم از دستش سه هفته ازین حرف گذشته من هنوز دلم زخمیه

اون واسه همیشه خودش از چشم انداخت یک مادرشوهر کاملا نرماله و تو سن و سال اینا ۹۰ درصدشون همینن پس تو ام صمیمیت رو کم کن مثل اکثریت 😅

دقیقاهمش سرش تو زندگی منه خستم از دستش سه هفته ازین حرف گذشته من هنوز دلم زخمیه

رابطه آن رو باهاش کم کن نه به دفعه ای قطع رابطه من مثلاً اگر قبلاً یه سری در هفته بهش زنگ میزدی این دفعه دو سری زنگ بزن اگر قبلاً دو سری می‌رفتی خونش این دفعه یه سری برو حرف پیشش نزن غیبت نکن همین جور آروم آروم بدون اینکه به کسی بگی ازش دور شو و خودت رو به کاری مشغول کن و بهونه داشته باش که سرت شلوغه و کار داری و وقت نمیکنی 

فقط بهشون احترام بزار صمیمی نشو 

اون واسه همیشه خودش از چشم انداخت یک مادرشوهر کاملا نرماله و تو سن و سال اینا ۹۰ درصدشون همینن پس تو ...

چطوری صمیمیت کم کنم

میخوام روز مادر فقط براشون یک شیرینی بخرم کادو نگیرم‌همیشه کادو های گرون میگرفتم 

تا بفهمن دلخورم 

بنظرت خوبه

صدبار شوهرم رفته بهش گفته اینا دو تا آدم مختلفند مقایسه نکن و اینا ولی نمیفهمه اصلاشوهرم و برادرش خو ...

مقایسه میکنن که به هدفشون برسن

من جاری ندارم ولی مادرهمسرم از عروس های خواهرش یا برادرش مثال میزنن که غیرمستقیم به من بگه فلان کار و بکنم-سخته که تحت تاثیرقرارنگیری ولی من از وقتی اینو فهمیدم سعی میکنم تاید کنم حرفش و بگم اها چه خوب ولی اون کار مدنظر و براش انجام نمیدم تا از دست ازمقایسه برداره