2777
2789

این اقا سوابق بدی داره این به کنار 

خواستم باهاش اوک شم

اما یه دروغ سناریو سازی کرد برام منم با ذوق به دوستام گفتم

اونام گفت وای چقدر دروغگویی فلان قضیه فلانه و بهمان

انگار اب سرد ریختن رو سرم 

مونده بودم بگم بابام دروغ گفته بهم که نمیشد

همشون ریمو کردم از خجالت

هرچیم از دهنم در اومد به بابام گفتم بلاکش کردم

چقدر خجالت کشیدم طرف رئیس شرکت بود چه فکری راجبم میکنه حالا😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای نامرد نمیبخشمش

🧿

نفهمیدم چی نوشتی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی نوشتی

بابام راجب موضوعی برام سناریو سازی کردو دروغ گفت

من نمیدونستم حقیقت نداره باور کردم

رفتم تو شرکت گفتم

گفتن چقدر دروغگویی فلان قضیع همچین چیزی براش ممکن نیست😭😭😭😭

فهمیدم بابام دروغ گفته بهم

🧿
شما چرا سریع رفتی گذاشتی کف دست دوستات صبر می‌کردی ببینی چی میشه بعد اصلا پدرت هم نباشه هر کس دیگه ا ...

بعد دوماه بازگو کردم فک نمیکردم دروغ گفته باشه به من 

تازه میگفت برا اوک شدن پروژه فلان دعا کن

بابام اینه چ انتظاری از بقیه دارم؟ چقدر خجالت کشیدم 

🧿
کاش آلو تو دهنت خیس میخورد عیب نداره اینجوری یاد میگیری سریع نقل قول نکنی

چی میگی برا خودت؟

بعد دوماه الو چی؟ به بابام گفته بودم به بقیه بگم گفت طوری نیس

نمیدونستم که دروغه داستان

🧿
اطرافم از این آدم دارم متاسفانه ، دقیقا میفهمم چی میگی

الان فک میکنم من دروغگوعم 😭نمیشد جمعش کرد حلال نمیکنم بابامو

دبیرستان هم شمارمو برد فروخت قسم قران خورد که کار اون نبوده تا همکارش گفت شمارتو بابات بهم فروخته 

🧿
شیطان بابام شدههمین

اهان بابات الکی ی داستان چیذه ک طرف خواستگارته و تو گفتی ب بقیه؟

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

این که چیزی نیست

من دیدم بابایی رو که از بچگی توسره بچه ش زد و هیچوقت براش کاری نکرد و نشد یبار یه اسباب بازی براش بخره  و بچه ش ازهمون بچگی کار کرد وبزرگم که شد از کارا واذیتایه باباش مریض شده...الان یه جوونه که مشت مشت قرص میخوره و باعث و بانیه این بدبختیش باباشه...

واقعا نمیدونم چطور دلشون میاد با بچه شون اینکارو بکنن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏