2777
2789

قرمز و پوسته پوسته میشه؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مال من دقیقا وسط صورتم هست، وسط پیشانی، ۲ تاج ابرو، رو تیغه بینی، دوطرف پره بینی، دوطرف گونه، دقیقا داخل چال لبم، و چانه. و با اضطراب و استرس عود میکنه، یه آرایش کنم هم بدتر میشه. من اصلا صورتم رو نمیشورم. هفته ای یکبار تو حموم یا با شامپو کُل تار که بو نفتالین میده یا مایع صورت شور أوِن.

درمان من، من همیشه قطره کلوبتازول دارم که وقتی زیاد میشه میزنم به صورتم. یعنی اول با یه لیف و شامپو یا مایع شستشو تمام پوسته ها رو میکنم، بعد خشک کردن سریع قطره کلوبتازول میزنم. میسوزونه هاااااااا! ولی چاره چیه. پشت سرش وقتی سوزش قطع شد فقط کرم ضدآفتاب أوِن میزنم. هرگونه کرم دیگه ای پوستم رو خشک میکنه. قطره زدن رو تا وقت خوب شدن پوستم ادامه میدم.

آخه من نمیدونم، خانم جوان چرا باید پوست صورتش اینجوری باشه؟

بخدا یکبار تو خیابون دم گوشم گفتن « خانوم شیشه میزنی؟» بعدها فهمیدم که شیشه پوست رو از بین میبره. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
والا مال من دقیقا وسط صورتم هست، وسط پیشانی، ۲ تاج ابرو، رو تیغه بینی، دوطرف پره بینی، دوطرف گونه، د ...

من تقریبا اوایل اینجوری بودم

به تجربه اینجا پماد ان ان گرفتم قرمزی ها رفته

فقط گاهی پوست پوسته میشه که مرطوب کننده و آبرسان میزنم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

من تقریبا اوایل اینجوری بودمبه تجربه اینجا پماد ان ان گرفتم قرمزی ها رفتهفقط گاهی پوست پوسته میشه که ...

پماد مومیتاسون هم میزنم ولی چربه، جوش میزنم.

استرس و اضطرابم زیاد بشه، خیلی زیاد میشه. الان شعله اش با کلوبتازول خاموش شده، امیدوارم دیگه عود نکنه. خیلی بده. یعنی شستن جای اینکه صورتم رو تمیز کنه، پوسته ها رو زیاد میکنه. من اصلا نباید صورتم رو بشورم

پماد مومیتاسون هم میزنم ولی چربه، جوش میزنم.استرس و اضطرابم زیاد بشه، خیلی زیاد میشه. الان شعله اش ب ...

میخوای بشوری با فوم باید بشوری

فوم مخصوص صورت قرمز و حساس

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖