2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری صمیمیت کم کنممیخوام روز مادر فقط براشون یک شیرینی بخرم کادو نگیرم‌همیشه کادو های گرون میگرفتم ...

متاسفانه هیچوقت نمیفهمند باید همیشه یه سبک رو در پیش بگیری تا همیشه احترامت حفظ بشه اگه فقط الان دوری کنی بعدا دوباره نزدیک بشی و خوب بشی بازم همین رفتار رو با تو خواهند داشت

چطوری صمیمیت کم کنممیخوام روز مادر فقط براشون یک شیرینی بخرم کادو نگیرم‌همیشه کادو های گرون میگرفتم ...

روز مادر براش یه شیرینی بخر برو بهش سر بزن تبریک بگو ولی از همه زودتر بهش برو تبریک بگو قبل از بقیه بچه ها 

متاسفانه هیچوقت نمیفهمند باید همیشه یه سبک رو در پیش بگیری تا همیشه احترامت حفظ بشه اگه فقط الان دور ...

دقیقا

شوهرمم میگه رابطتو کم کن ولی خیلی خنگم تو این چیزا بی سیاستم

یه نمونه خیلی ساده مقایسه ش این بود

مثلا فهمیده شامپویی که من استفاده میکنم یه مدلی که کمی گرونه بهم میگفت فلانی(عروس خواهرش)شامپو ساده تخم مرغی میزنه درصورتی که الان فکر میکنم محاله اون خانم با اون دک و پزش شامپویی بزنه که موهارو به شدت خشک میکنه

ولی اون موقع باور میکردم و ترغیب میشدم که یه شامپوی ساده بزنم 

مادرشوهر موجود خیلی عجیبیه حتی ساده ترینش

مرسی عزیزماخه خونه هامون نزدیک همه هر روز میاد

نزدیک هم باشه قرار نیست که خونه یکی باشید بگو کار دارم نیستم خودت کم برو بعد از یه مدت خودش متوجه میشه دیگه نمیاد اومدن خونه تو سرویس و خدمات نده در حد یه چایی شیرینی تعارف کن 

یا دو تا میوه بشور بزار تو بشقاب براش بیار دیس میوه جلوشون نچرخون 

یه چایی و خرما تعارف کن 

هر چه قدر بیشتر خوش بگذره بیشتر سواران میشن 

یه بار برای شام و ناهار تعارف کن بمونن بیشتر از یه بار نه 

روز مادر براش یه شیرینی بخر برو بهش سر بزن تبریک بگو ولی از همه زودتر بهش برو تبریک بگو قبل از بقیه ...

کلا هیچکس نمیاد خونش بهش تبریک بگه

هیچکس هم براش شیرینی و کادو نمیخره ‌فقط من اهل این چیزها بودم و الان واقعا دیگه دست و دلم نمیره

مقایسه میکنن که به هدفشون برسنمن جاری ندارم ولی مادرهمسرم از عروس های خواهرش یا برادرش مثال میزنن که ...

برا من اگه پیش بیاد چون از مقایسه متنفرم 

اگرچه زشت و بی ادبانه اما وسط حرفش یهو زنگ میزنم به کسی یا پامیشم میرم دستشویی یا میرم آشپزخونه آب میخورم یا تلویزیون کانالش عوض میکنم چون خط قرمزمه اونم بخواد ناراحت بشه برام مهم نیست مهم اینه که حس بدی رو که میخواد به من بده در ثانیه ای به خودش منتقل میکنم.اما اگه حرفای خوب و قشنگ بزنه مثل پروانه دورش میچرخم تا قلقم دستش بیاد اینجوری شرطیش میکنم 👍

یه نمونه خیلی ساده مقایسه ش این بودمثلا فهمیده شامپویی که من استفاده میکنم یه مدلی که کمی گرونه بهم ...

وای دقیقا مال منم همش همینه 😐😐😐😐😐 میاد تو خونه زندگیم سرک میکشه بعد میگه جاریت اینجوریه 

جاریت فلان کارو میکنه

دقیقا نقاط ضعف من رو که بنظر خودش خوب نیست

میگه جاریم برعکسه

خب من دوست ندارم شبیه اون باشم

هر کسی یک خوبی هایی داره و یک بدی هایی

اگرم خرج میکنم خودم پول درمیارم 

انتظار داره مثل دخترای خانه دارش باشم 

و زورش میاد شوهرم برام خرج کنه تو دلش میگه چرا دامادم واسه دخترام نمیکنن این خوشبخت باشه

کلا هیچکس نمیاد خونش بهش تبریک بگههیچکس هم براش شیرینی و کادو نمیخره ‌فقط من اهل این چیزها بودم و ال ...

یه جعبه شیرینی بگیر برو پیشش همین کافیه دیگه تو وضعیت اقتصادی چه انتظاری داره از عروس و پسرش مادر که نباید از پاچه توقع داشته باشه 

مادر باید حضور عروس و پسرش براش شیرینی باشه 

اگر بهت گفت که کادو نخرید عروس همین ها رو با خنده بهش بگو 

بگو مادر جان من خودم کادو از طرف خدا هستم ببین چه عروس خوبی خدا بهت کادو داده روز مادر روز بهت تبریک میگم شیرینی خریدم برات