2777
2789

زل زده ب درودیوار هرچقدر تکون میدم نمیخابه ساکتم هس فقط پستونکش هرچن دقیقه میوفته باید بزارمش تودهنش شونه هام گردنم همه جام دردمیکنه وازکمبود خواب دارم دیوونه میشم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مگه شوهر داری ک بچه داشته باشی؟؟؟ 🥲🥲🥲من فکر میکردم مجردی و نهایتا18سالته 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ای خدا 🤩🤩🤩🤩🤩

بنداز رو پات ببین میخوابه ؟

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

ای جان😀

تحمل کن خواهر درست میشه 

برگشتم به چند سال پیش انگار خودم تاپیک زدم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
نه اصلا اینجوری نیست چندین ماه طول میکشه تا خوابش تنظیم بشه

تاکی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.