بیاین بگین حق دارم؟ پسرم سال دوم میرن امسال وغیرانتفاعی من بخاطر این گذاشتم مهد ک بچم طمعن باشم تو کلاس به بچم برسن. پسرم باهوشه وزود یادمیگیره. خانم معلم برای هررررردرس یه دفتر جداگانه خواستن علوم هدیه ریاضی فارسی. ما هررروز مشقول نوشتن سوالات درسشون هستیم. هروز عکس کاربرگ میده که ما باید یا چاپ کنیم یا بنویسیم برا حل کرذنش. خیلی کلافم کرده من دیسک کمر دارم نمیتونم خم شم بنویسم خونمم طبقه بالان بخوام هرروز چاپ کنم. هررررشب املا میخوان و پرسشعلوم هدیه قرآن معانی کلمات. هیچ گزارش کلاسی به ما نمیدن و نگارشی ک باید تو کلاس حل بشه رو نصفه انجام میدن. امروز خواهش کردم که کاربرگ روزانه رو خود مدرسه که چاپگر داره چاپ کنه یا کتاب کار بگیریم همه مادرا کلافه بودند و مدیر ومعلم به ماتوپبدن و گروه رو قفل کردند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!