2777
2789
عنوان

با مدیر و معلم پسرم بحثم شد کمک

2227 بازدید | 111 پست

بیاین بگین حق دارم؟ پسرم سال دوم میرن امسال وغیرانتفاعی من بخاطر این گذاشتم مهد ک بچم طمعن باشم تو کلاس به بچم برسن. پسرم باهوشه وزود یادمیگیره. خانم معلم برای هررررردرس یه دفتر جداگانه خواستن علوم هدیه ریاضی فارسی. ما هررروز مشقول نوشتن سوالات درسشون هستیم. هروز  عکس کاربرگ میده که ما باید یا چاپ کنیم یا بنویسیم برا حل کرذنش. خیلی کلافم کرده من دیسک کمر دارم نمیتونم خم شم بنویسم خونمم طبقه بالان بخوام هرروز چاپ کنم. هررررشب املا میخوان و پرسشعلوم هدیه قرآن معانی کلمات. هیچ گزارش کلاسی به ما نمیدن و نگارشی ک باید تو کلاس حل بشه  رو نصفه انجام میدن. امروز خواهش کردم که کاربرگ روزانه رو خود مدرسه که چاپگر داره چاپ کنه یا کتاب کار بگیریم همه مادرا کلافه بودند و مدیر ومعلم به ماتوپبدن و گروه رو قفل کردند

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بهتر بود بهتون جزوه یا کتاب کار میدادن.بیچاره مادر مگه باید مشق بنویسه؟کلاس دوم هم مشق بلید درحد ...

باورتون نمیشه هفته ای دوبار یه صفحه پر سوال میدن که باید وارد دفترکنیم

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

دلیلی ک از تدریس مدرسع غیر انتفاعی بدم میاد والدین پر توقعه

معلمای ابتدایی کارو واسه خودشون راحت کردن 

همه مسولیت ها گردن مادر پدراست 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

والا پسر من پیش دبستانیه 

جدا از کتابهاشون دفترچه های تکالیفم ۴ ۵ تا همون اول رفتیم گرفتم یه سری برگه های کپی شده و سیم زده شده 

۲۸۰۰ شد

ولی یک جا تهیه کردیم و راحت 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴