2777
2789
خب خداراشکر راضی هستی خلایق هر چه لایق رفتنی هر چی زودتر بره بهتر

اره 

جایی که‌ طرف قدر تو ندونه باید بری 

تا بفهمه کیو از دست داده . مردا فک کردن اون بیرون چ خبره

ولی دیر میفهمن هیشکی زن خودشون نمیشه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خونه بیرونم کرد عروس یکساله بودم ... طلاقم داد و اسمم و انداخت تو زبونا ...حتی بعضیا فکر کردند خی ...

😔😔😔😭😭خداازش نگذره وقتی مرد طلاق میده مردم خیلی خانوم رو قضاوت میکنن ....کلا مرد هرکاری کنه حتی خیانتم کنه مردم خانوم رو مقصر میدونن واقعا آدم حالش بهم میخوره از حرفای مردم ....ولشون کن خدا خودش جوابشونو میده

😔😔😔😭😭خداازش نگذره وقتی مرد طلاق میده مردم خیلی خانوم رو قضاوت میکنن ....کلا مرد هرکاری کنه حتی ...

وقتی به نکبت از خونه بیرون می کنند و هرچی هم توضیح میخوان اطرافیان جواب ندن و بگن تایپ هم نیستیم همه زوم می کنند رو دختر بدبخت دیگ

...Don't judge situation , you've never been in

وقتی به نکبت از خونه بیرون می کنند و هرچی هم توضیح میخوان اطرافیان جواب ندن و بگن تایپ هم نیستیم همه ...

خدا جوابشو بده انشالله  ....وجواب همه اونایی رو که همیشه در حال قضاوت هستن واقعا ما خانوما خیلی بهمون ظلم میشه 😔و

بیشتر از این خودتو کوچیک‌نکن و کلفتیشو نکن 

ولی از مهریه ات هم نگذر 

از هیچیش نگذر 

اون طلاق میخواد پس باید سر مهریه دادن هم وایسه چیزیه که خودش قبول کرده و امضا کرده 

مهریه مال همچین مردای عوضیه که با زندگی یکی بازی میکنن 

حالا هم عیب نداره محکم باش و حقتو بگیر