2777
2789
عنوان

بچه پنجاه روزه مگه نباید الان خواب باشه چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 94 پست

رو چشاش ی دستمال بنداز سریع تر میخوابه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان😀تحمل کن خواهر درست میشه برگشتم به چند سال پیش انگار خودم تاپیک زدم

🤣🤣🥰🥰😍عزیزم چ حس عجیبیه ن

منم تاپیکای بارداریمو ک میبینم عجیبه برام زندگی رودور تنده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

🥰😘😘توگهواره ک نخابید باید امتحان کنم روپام ببینم فرق میکنه

رو پا بهتر میخوابه .فقط آروم تکونش بده خواهش .

صدای سشوار براش دانلود کن .بزار کنار پاهات 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

هنوز کوچولوعهوای با پستونکش تصور کردم نی نی رو😄

خخخ خیلی کیوته😆😘

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دختردایی منم همینجوری بود تو نوزادیش شب ها بیدار بود و زل میزد به دیوار اما ساکت بود ..من بیدار میموندم اما داییم می‌گفت بخواب ... همه خوابیدیم فقط بچه گرسنه میشد مامانش بهش شیر میداد 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

نه بابا الان‌خوابش تنظیم‌نیست که ببین‌شیرت خوب شد؟؟؟؟ چون خواب کافی نداری شیرت کم‌میشه از کسی کمک بگ ...

خیییلی کم فرق کرده ازصب تاشب رازینع وقطره میخورم و موز وخرما  بازم سیر نمیشه تاشیر خشک ندم سیر نمیشه وگرنه ازصب شیر خودمو دادم کلا ازصبح وصل بود بهم

نه بابا الان‌خوابش تنظیم‌نیست که ببین‌شیرت خوب شد؟؟؟؟ چون خواب کافی نداری شیرت کم‌میشه از کسی کمک بگ ...

عصر خابیدم یکم..

اگه گریه نمیکنه پیشش دراز بکش بخواب نق زد بیدار میشی

اره نق میزنه هرچن دقیقه پستونکش میوفته البته خودش میندازه بیرون وگرنه وقتی میخاد بخوره بادستاش سفت میگیرش😆😄

🤕😂😂دوران سختی رو گذروندم

خداقوت کی درست شد این اوضاع چن سالشه بچت

چجوری چنتاچنتا بچه میارن