2777
2789
عنوان

با مدیر و معلم پسرم بحثم شد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال دخترم گذاشتم غیرانتفاعی دهن ما رو سرویس کردن تو چشم همه مادرا تو انجم اولیا زل زدن گفتن بچه هاتون مشکل دارند ما باید تست هوش می‌گرفتیم بعد ثبت نام‌میکردیم تا مشکل پیش نیاد یه در صد تدریس معلم تازه کارشونو گردن نگرفتن معلم فقط به چندتا شاگردا می‌رسید که مادراشون سیبیلشو چرب میکردن 

خودم زنگ تفریح رفتم مدرسه دیدم داره کتاب نگارش یکی بچه ها رو خصوصی میگفت تا حل کنه در صورتیکه دختر من یه کلمه از نگارشش رو سر کلاس حل نکرده بود

تکلیف هم بچه هنوز بلد نبود حروف رو بنویسه چند صفحه بهشون مشق میگفت با اینکه کتاب کار و تمرین بهمون فروختن 

امسال دخترم دومه انقد بد حروف رو یاد داده شکل درست نوشتن رو یادشون نداده بود الان دخترم ۳ساعت کارشه یه صفحه مشق بنویسه خدا روشکر هر جور بود گذشت و از اون مدرسه آوردمش بیرون

دلیلی ک از تدریس مدرسع غیر انتفاعی بدم میاد والدین پر توقعه

دهنتو ببند معلم مفت خور زمان ما ۴۰ تا بچه سرکلاس میزهای سه نفری میشستن هفت روز هفته مدرسه بازبود والدین اکثرا بی سواد بودن معلم از جون مایه میزاشت طلبکارم نبود

دهنتو ببند معلم مفت خور زمان ما ۴۰ تا بچه سرکلاس میزهای سه نفری میشستن هفت روز هفته مدرسه بازبود وال ...

کسی ک بایذ دهنشو ببندع تویی عقدع ای

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕