2777
2789
عنوان

من یه مادرم😰😭

559 بازدید | 54 پست

مادر کودک ۵ ساله که در طول روز ۵ دقیقه برای خودم نیستم مادری که دوران مجردی خیلی باحس وحال خوش و طبیعت گردی و حال خوب با دعا خوندن خودمو پیدا میکردم الان گم شدم گاهی به صورت با افسردگی گاهی با پرخاش خودشو نشون میده .الان که پاشدم نماز خوندم وبا خودم خلوت کردم میبینم چقدر تو شلوغی ها گم شدم

شماهم مث من شدین؟؟

راه حل چیه؟

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

۵سال که دیگه ازآب وگل دراومده بازم اذیت میکنه؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه حالم بدتره دو تا بچه خودمو شوهرم یه بچه ام از زن سابق شوهرم سه تا بزرگ میکنم اصلا دیگه نیستم

آخی عزیزم 

همش میخاد باهاش وقت بگذرونم

براش برنامه های تک نفره بریزتواون تایمابه خودت برس 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

دقیقا ولی منم به بن‌بست فکری خوردم نمیدونم راه حل چیه

از طرفی یساعت پیشم نباشه استرس میگیرم وعذاب وجدان

آره از تاپیک قبلت که گفتی بچه ات ضعیف شده کاملا مشخصه چون دیگه نمیتونی بری طبیعت گردی!!!! حسابی از خجالت بچه ات درمیای، حالا نمیشد شما که دلت میخواد بری تفریح و گردش بچه دار نشی؟؟؟ 

بذارش مهدکودک اونجاحدود۴ساعت نگهش میدارن تواین ۴ساعت به کارایی که دوست داری برس الانم میتونی اگه شوه ...

آره مرسی از پیشنهادت