2777
2789
عنوان

من یه مادرم😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 54 پست
من بااجازت تایپک قبلتونگاه کردم بچتودکتربردی،؟؟بهش مولتی ویتامین خارجی بده مخصوص بچه هان

شوهرم وقت نکرده فعلا فردا پس فردا میبرمش

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
من بااجازت تایپک قبلتونگاه کردم بچتودکتربردی،؟؟بهش مولتی ویتامین خارجی بده مخصوص بچه هان

یعنی جبران میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا در تایید شرایطم یه خط خودمو توصیف کنم خخخخخ مادر دوتا بچه، شاغل، و امسال خودمو کشتم و داروسازی ...

چه خوب 

موفق باشی عزیزم

چه خوب موفق باشی عزیزم

قطعا اختلاف سنی ما زیاده، بیشتر از سیزده ساله نی نی سایتم فقط

یه روزی تو شرایط الان شما بودم، با همه سردرگمی و چالشهاش، اما دیدم این راهی نیست که می‌خوام مثل امروز شما تحقیق کردم و شروع به تغییر رویه زندگیم، مطمئن باشین شما هم میتونین بهترین ورژن خودتون باشید

موفق باشید گلم

یعنی جبران میکنه؟

اره اشتهاشم خوب میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا مهد نمیذاری ؟

یا به پدرش نمیسپری باهم وقت بگذرونن ؟

من از چهل روزگی رفتم مهد . مامانم هم درس خوند هم شاغل بود هم به مهمونی و تفریحش میرسید ، هم با پدرم وقت میگذروند

منم با دوستام خوش بودم

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آره منم همین جوریم تا پسرم درسش تموم شد دانشجو شد رفت شهر دیگه دخترم وارد مدرسه شد با دخترم سر گرمم ...

اون موقعی که مدرسه ست بروباشگاه یایه کلاسی اسمتوبنویس تاهواسردنشده باهم بریداستخروکارای مادرودختری کنیدمن الان دخترم کوچیکه باهاش میرم بیرون همش میگم کاش زودبزرگ شه باهم همه جابریم البته اگه اونموقع اعصاب درست وحسابی داشته باشم

قطعا اختلاف سنی ما زیاده، بیشتر از سیزده ساله نی نی سایتم فقطیه روزی تو شرایط الان شما بودم، با همه ...

عزیزم مرسی لطف داری

حالا در تایید شرایطم یه خط خودمو توصیف کنم خخخخخ مادر دوتا بچه، شاغل، و امسال خودمو کشتم و داروسازی ...

ماشا الله 👏👏👏👏👏

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘