2777
2789

من دوساله عروسی کردم

بابام چندین بار از همسرم پول قرض کرده ، (اسمش قرض بوده ولی پس نداده)

هرجایی که گیر میکنه زنگ میزنه به همسرم پول میگیره 

هرچقدر میگم این کارو نکنید توروخدا، من خجالت میکشم اصلا فکر کنید داماد نبود جیکار میکردین تا قبل ازدواج من، خودتون مشکلو حل کتید ، یا به خودم بگین من از پس انداز خودم میدم بدون اینکه همسرم بفهمه

من خجالت میکشم کوچیک میشم🤕

با اینکه همسرم خیلی آقاست اصلا به روم نیاورده تا بحال

ولی کسی از آیندش خبر نداره 

دلم خیلی گرفته🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شماست 

دوباره با تاکید حرف بزن باااشون یا مامانت رو متوجه کن اون توجیه ش کنه 

اگه میدونی عادت نمیکنه و آویزون نمیشه یه طلایی چیزی از مجردی داری بده کارش راه بیوفته بهتر از این آبرو ریزیه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
پول رابطه تو با شوهرت و میگیره بابات خخخفروختت

چرا هر چی به ذهنتون میاد بیان می کنید؟؟

کاش کمی قبل حرف زدن فکر کنید 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

پول رابطه تو با شوهرت و میگیره بابات خخخفروختت

انسانم آرزوست 😓

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
منم میخواستم همینو بنویسم..بعضیا از اون دسته آدمایی هستن که دردی که ازت دوا نمیکنن نمک رو زخم میشن

فکر میکنن با نمک ریختن رو زخم دیگری از درد زخم خودشون کم میشه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نه بابا بد عادت میشه فقط باید با شوهرش حرف بزنه و خیلی جدی بگه نده پول

البته من این احتمال رو هم مطرح کردم ولی خب به شوهرش بگه به بابام پول نده بدتره کاش پدر مادر خودش رو بتونه توجیه کنه