2777
2789
عنوان

چرا درد داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 53 پست
آفرین اتفاقا خوب کردیامیدوارم خوشبخت باشی🌼💚

ممنون قشنگم❤️❤️😍😍😍، البته من ارتجاعی بودم و خون نیومد، قبلا هم دکتر رفته بودم گفته بود حلقوی هستی ولی ارتجاعی بودنش مشخص نیست، ولی برگه نگرفته بودم، یکم حس کردم بهم شک کرد که اونقدر سرد رفتار کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شاید چون اولین بار بوده

آره فکر کنم اوایل همینجوریه 

بیشتر درد داره تا لذت 

کم کم بهتر میشی ولی ب شوهرت بگو بیشتر برات وقت بذاره آخه تو ۵دقیقه چجوری ؟؟؟

دست میگ میگو از پشت بسته 

آره فکر کنم اوایل همینجوریه بیشتر درد داره تا لذت کم کم بهتر میشی ولی ب شوهرت بگو بیشتر برات وقت بذا ...

میگ میگ🤣🤣🤣🤣

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

آره فکر کنم اوایل همینجوریه بیشتر درد داره تا لذت کم کم بهتر میشی ولی ب شوهرت بگو بیشتر برات وقت بذا ...

میدونی عزیزم برا من خون نیومد حس میکنم یکم بهم شک کرد که اسنجوری رفتار کرد

زمان بده 

خیلی طول می‌کشه که لم کار دستت بیاد 

و متاسفم که بگم گاهی چندان هم حس دلپذیری نداره😂😂😂😂

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

عزیزم طبیعیه   ببین   بار اول  چون  استرس داری و تمرکز فکری  نداری     این حالت بهت  دست  میده  ولی به مرور   به اون احساس  لذت میبری   و  درد   تو اویل  رابطم   طبیعیه

زمان بده خیلی طول می‌کشه که لم کار دستت بیاد و متاسفم که بگم گاهی چندان هم حس دلپذیری نداره😂😂😂😂

هیییییی چقدر رویا پردازی کردم، چقدررر منتظز این لحظه بودم فقط برا هیچو پوچچ

ممنون قشنگم❤️❤️😍😍😍، البته من ارتجاعی بودم و خون نیومد، قبلا هم دکتر رفته بودم گفته بود حلقوی هستی ...

اینم توضیح بده

زندگیتون پر از شادی🥰😇

حس میکنم کلا یه کم آرومی

حتما، من به روش اوردم همون لحظه اتفاقا گفتم من هیچی نفهمیدم و تایمش کم بود گفت همه مردا همین جورین😑

حالا تایم اون هیچی قبلش خودش باید آمادت کنه اینطوری هیچوقت هیچی نخواهی فهمید

بیخود شک کرده قبلش کاش بهش میگفتی که رفتی دکتر و گفته حلقوی هستی

بهش گفتم ولی خب ای کاش میرفتم بزگه میگرفتم براش، چون ادم بد دلیه کلا، اما چیزی بهم نگفت ولی من شخصیتشو میشناسم کلا منفی گره

هیییییی چقدر رویا پردازی کردم، چقدررر منتظز این لحظه بودم فقط برا هیچو پوچچ

بهتر میشه 

نترس 

ناامید نشو 

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

میدونی عزیزم برا من خون نیومد حس میکنم یکم بهم شک کرد که اسنجوری رفتار کرد

عزیزم   شک چرا     این  مورد  برا  خیلیا  اتفاق  میفته  که  خون   نیاد    دلایلشم  متفاوته   تو  نت  بزنی  قشنگ   دلایل عدم خونریزیرو   شرح  داده       دیگه  بابا  شک چرا