2777
2789
عنوان

من یه مادرم😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 54 پست
والا من که نابودمحالا شما یه۵ ساله داریمن ۴ تا رنگ و وارنگ دارم اصلا گاهی یادم میره خودمم وجود دارم

😅😅😅😅

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

شما برنامه ریزی مناسبی نداری

باید میگذاشتی پیش دبستانی یا مهد قرآن 

کلاس ورزش یا نقاشی ، روباتیک و...

اینجوری که معلومه اصلا بچه رو به باباش یا مادر بزرگ ها نمیگذاری،  برای همین اینقدر خسته هستی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که نابودمحالا شما یه۵ ساله داریمن ۴ تا رنگ و وارنگ دارم اصلا گاهی یادم میره خودمم وجود دارم

خداحفظشون کنه

شما برنامه ریزی مناسبی نداریباید میگذاشتی پیش دبستانی یا مهد قرآن کلاس ورزش یا نقاشی ، روباتیک و...ا ...

آره دقیقا

دیدین هر تایپیک یکی از مشکلاتش میگه ، همه میان شرایط خودشون رو میگن از اون خیلی بدتره، من الان دقیقا ...

اره کسی با استارتر راه حل نمیده یا همدردی نمبکنه 

همه میگن منم فلانم  منم بهمانم ..😅

یه کلیپ بود میگفت تا میای با یکی دو کلام درودل کنی تا ثابت نکنه از تو بدبختره ولت نمیکنه

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
سلام عزیزم بله ،روتینی برای زندگیت درست کن که با بچه باشه،مثلا خواب سروقت،بردنش پارک،بازی باهاش،مسجد ...

مرسی از پیشنهادت وقت گذاشتی ممنون🫂

اره کسی با استارتر راه حل نمیده یا همدردی نمبکنه همه میگن منم فلانم منم بهمانم ..😅یه کلیپ بود میگف ...

بخدا به همینم راضی ام 😂

بعضی ها واقعا نمک میزنن

آره از تاپیک قبلت که گفتی بچه ات ضعیف شده کاملا مشخصه چون دیگه نمیتونی بری طبیعت گردی!!!! حسابی از خ ...

اتفاقااگربه طبیعت گردیش رسیده بودالان بچشم سرحالتربود چون احتمالابچه ویتامین دی کم داره بچش بدغذاست  بیشترکمبوداش تغذیه ای هستن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه جوری اینقد میچسبیدبه بچه هاتون.حدی داره والا.من ۳تادارم ودرروزکلی وقت آزادبراخودم دارم ۱ساله۴ساله ...

اونا ماشالله باهم بازی میکنن .خدا حفظشون کنه

اتفاقااگربه طبیعت گردیش رسیده بودالان بچشم سرحالتربود چون احتمالابچه ویتامین دی کم داره بچش بدغذاست ...

ممنون 

ممنون

من بااجازت تایپک قبلتونگاه کردم بچتودکتربردی،؟؟بهش مولتی ویتامین خارجی بده مخصوص بچه هان 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره کسی با استارتر راه حل نمیده یا همدردی نمبکنه همه میگن منم فلانم منم بهمانم ..😅یه کلیپ بود میگف ...

حالا در تایید شرایطم یه خط خودمو توصیف کنم خخخخخ 

مادر دوتا بچه، شاغل، و امسال خودمو کشتم و داروسازی قبول شدم دیگه دانشجو هم هستم خخخخخخ