2777
2789
عنوان

من یه مادرم😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاکلاسی مهدی چیزی بذارش

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

آره منم همین جوریم تا پسرم درسش تموم شد دانشجو شد رفت شهر دیگه دخترم وارد مدرسه شد با دخترم سر گرمم به خودم زیاد نمی رسم تنها کاری که برای خودم میکنم زمانی که بچه م مدرسه س پیاده روی میکنم همین همش در اختیار خانواده و بله قربان شوهر و بچه م

آره از تاپیک قبلت که گفتی بچه ات ضعیف شده کاملا مشخصه چون دیگه نمیتونی بری طبیعت گردی!!!! حسابی از خ ...

عزیزم طبیعت گردی هر روز که منظورم نیست سالی یبار 

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

والا من که نابودم

حالا شما یه۵ ساله داری

من ۴ تا رنگ و وارنگ دارم اصلا گاهی یادم میره خودمم وجود دارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سلام عزیزم بله ،

روتینی برای زندگیت درست کن که با بچه باشه،مثلا خواب سروقت،بردنش پارک،بازی باهاش،مسجد،

خلوت نیاز داری ،

اگه همسرت همکاری میکنی روزی یکی دوساعت بچه رو نگه میداره تو برو بیرون خلوت کن،یا اون ببره بیرون تو توی خونه خلوت کن

یا همکاری نمیکنه

اگر مادری کسی هست و میتونه روزی دوساعت بچه رو نگه داره بتونی خلوت کنی و ذهنت آروم بگیره

هیچکدوم نیست ساعت خواب بچه رو جوری تنظیم کن زود بخوابه ،صبح پاشدی چند ساعت مال خودت باشه

درکت میکنم عزیزم ،گذروندم

الان بچه ها مدرسه میرن خود بهشت ،این روزهام میبینی ان شالله

دیدین هر تایپیک یکی از مشکلاتش میگه ، همه میان شرایط خودشون رو میگن از اون خیلی بدتره، من الان دقیقا ...

برا اینکه به اسی بگیم بدتر تو هم هست تا روحیه بگیره🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
جانم خوشا به سعادتت بزار بزرگ شن کیف میکنی

۳تا شون بزرگن فعلا که دارم خفه میشم

۲تا داماد و یه دونه نوه دارم