2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3657 بازدید | 221 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا داره با گوشی بازی میکنه یا میخوابه . اگه هم بگم این کارو بکن میگه خستم. که از تنبلی میگه.  چ ...

عوض نمیشه تو هیچ ادنی رو نمیتونی تغیر بدی مگر خودت خودت تغیر کن تا دیگرات تغییر کنن ..کاری کن شوهرت بهت بگه کار نکن از نحبت سیرابش کن وقتی میگه خسته ام بگو وای عشقم خسته اس برو موهاش رو نوازش کن مثل بچه ببین جه تغییری میکنه

ولش کن عزیزم هر کس از یه جایی زخم خورده ما که زندگیمون. الحمدالله خوب میگذرونیم خدا هم کپکمون کرده . ...

دقیقاً همینطوره... 👏 آره فدات شم... حق با شماست... 😍😍😍👍

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

ازش درخواسته پول نکردم اما اگه بهش بگم وظیفته پول بده اونوقت اون ناراحت نمیشه؟ من چطور درک میکنم زحمت میکشه و خسته میشه و کار کردنش رو علاقه به من و زندگی میدونم اما مردا هم نمیتونن کار مارو لطف بدونن

شوهرتون توی معدن کار میکنه؟؟؟بی خیال بابا خیلی گندش کردین

نخیر خانوم... کار آقایون اکثراً سخته و حداقل نیاز ب سحرخیزی داره!!

شما خودت طاقتشو داری صبح زود از خواب نازت بزنی پاشی بری سرکار؟؟؟ تحمل بی خوابی رو داری اصن؟؟؟ چند روز میتونی این روندو ادامه بدی و دم نزنی؟؟؟

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
خب شما پس نیا با نظرات الکیت چیزی بگی اتیش بندازی تو زندگی اینا .....در زندگی اینا ما نیستیم. فقط کم ...

راهنماییت شوهرشو پرروتر میکنه

اون خودش طرز فکرش مثل شما نیست یعنی عزت نفسش بهش اجازه نمیده