2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 221 پست
شما به پستهای قبلیت مراجعه کن ...نظرت چقدر عوض شده ...ناراحت نشیها خوشم نیومد ازت...پر ادعایی خیلی&n ...

اول من نیازی ندارم شما ازم خوشت بیاد

نطرم همون چیزی بود که از اول بود

استارتر تاپیک زده من نمیخوام شوهرم این رفتارو داشته باشه چیکار کنم اینا امدن میگن نه تو وظیفته

طرز فکر استارتر اصلا مثل اینا نبود امده بود دنبال راه حل که من سعی کردم کمکش کنم 

استارتر میگه دوس ندارم بهم بگه وظیفته نگفت که نمیکنم 

بعد اینا امدن میگن نه تو وظیفته

مسلما همسرامونم دوس ندارن ما بگیم تو وظیفته کار کنیَ.

ماشالا توهیناشونم که ندیدی.

من خودم تو خونه کار میکنم ولی همسرم وظیفه نمیدونه. سفره هم جلوش میندازم ولی وقت جمع کردن کمکم میده

بارها شده بهم گفته بذار جمعه تمیز کن تا باهم انجامش بدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز برو خداروشکر کن شوهرت کار داره درآمد داره معتاد نیس و اهل هزار تا فساد نیس  والا ...

به خدا من اینکارو همیشه واسه همسرم میکنم چون از میوه پوست گرفتن بدش میاد.

ولی همیشه این حرف پشتش میشنوم مرسی گلی.

ولی کافیه حس کنم که فک میکنه من وظیفمه دیگه نمیکنم

به خدا من اینکارو همیشه واسه همسرم میکنم چون از میوه پوست گرفتن بدش میاد. ولی همیشه این حرف پشتش می ...

خب منم همینو میگم میگم که شوهرت ارزش داره واسش میوه پوست میکنی چون تشکر میکنه کمک میکنه اگه اینطور نبود تو هم اینکارو نمیکردی 

به نظر من تا مرد خوب نباشه زن هچیکار نمیتونه بکنه ذات  و تربیت  مرد مهمه 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
اول من نیازی ندارم شما ازم خوشت بیاد نطرم همون چیزی بود که از اول بود استارتر تاپیک زده من نمیخوام ...

اولا اومدی هی میگی وظیفت نیست وظیفت نیست. ..بعد میگی بهم میگه مرسی گلم ...شما دقیقا همون کاری که دوستمون گفتن رو دقیقا انجام میدی. ...بعد میگی وظیفت. نیست؟؟؟؟پس طوری پست نزار و ادعا نکن عین ملکه ها نشستی و نازت. رو میکشن . پس نتیجه میگیریم تو به شوهرت محبت میکنی رسیدگی میکنی. و اونم ازت تشکر میکنه ..نظرت رو صد درجه تغییر دادی ...پ

خب منم همینو میگم میگم که شوهرت ارزش داره واسش میوه پوست میکنی چون تشکر میکنه کمک میکنه اگه اینطور ن ...

دقیقا پستهای اولش کلا گفته بزن تو دهن شوهرت و..الان یه چیز دیگه میگه که تایید بشه

اولا اومدی هی میگی وظیفت نیست وظیفت نیست. ..بعد میگی بهم میگه مرسی گلم ...شما دقیقا همون کاری که دوس ...

ایشالا خدا شفات بده

معلومه که محبت میکنم 

توهینای اونا رو ندیدی واقعا ؟

بهم گفت شوهرت اکه تو دهنیت میزد اینقدر ادعات نمیشد ؟

نکنه یه کاربری دیگه همونا هستی؟

منتظرم اون حرفمو ریپلای کنی

از نظر ديني كه اصلاً زن همچين وظيفه اي نداره اگر انجام ميده از لطف و علاقه به همسرشه و ميتونه بابتش پول بگيره 

اما از نظر زندگي دنياي امروز وظايف تقسيم ميشه و يه سري كارها بر عهده زنه يه سري بر عهده مرد و يه سري هم مشترك شما هم در اين باره توافق كنيد تا به مشكل نخوريد 

من بهـترينِ خودمم ❤️