سلام بچه ها تازگی با همسرم به مشکل خوردم راستش قبلا هم اینجور شده بود اما گزشت اما اندفعه من کوتاه نیومدم . میگه من باید بخورم تو وظیفته جمع و جور کنی. میگه کارت خونه داری هستش. نظر شما چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطور وقتی خرجی میدن انتظار صد بار تشکر دارن ولی ما نه
هیچ وقت انتظار تشکر نداشته باش ...گفتم که هدفت رضای خدا باشه اونموقع برات همه چی شیرینه ...مطمعن باش اگه کمی تجدید نظر کنی همسرت هم تجدید نظر میکنه ..یه طوری رفتار کن خود شوهرت بهت بگه کار نکن ....علاوه بر اینکه خودت به خودت برسی و احترامت رو نگه داری و ظریف باشی به کارای خونه وقتی نیستش برس
دقیقا نبودی ببینی که چه رفتاری کرده پس جرا قضاوت میکنی ؟ منم از رو تاپیکی که زده هدفشو فهمیدم ولی خ ...
خب شما پس نیا با نظرات الکیت چیزی بگی اتیش بندازی تو زندگی اینا .....در زندگی اینا ما نیستیم. فقط کمک میتونیم بگیم من الان بهش بگم از امشب از جات تکون نخور دعوا راه بنداز خوبه یا یه راهنمایی. که به دردش بخوره