کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم نماز جعفر طیار ی دعایی داره در سجده باید بگیم اونو چطوری بگم طولانی هست نمیشه حفظ کرد روی گوشی ب ...
میتونی بگی کسی صوتش و برات پخش کنه، یا حفظ کن.
یابزن ببین اون دعا خوندنش واجبه یانه مهم همون تسبیحاتِ
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
من تنبلی تخمدان دارم امیدوارم پریود و لک بینی نشم حاجتمو بگیرم از امام رضا
منم دارم
برای منم دعا کن اسی، بگو امام رضا حاجتمو بده و بتونم بچه دارشم،خیلی دلم شکسته...بگو چرا منو دست خالی برگردوند
چشم عزیزم تا چک کنم ببینم واجبه یا ن اخه چنتا میاره نمیدونم کدوم بهتره
لینک نمیاد، بزنی نماز جعفر طیار تو آپارت روش آسونشو یه طلبه گفته اونو ببین، آقای دریایی
الهی بحق امام جواد و امام رضا و بی بی حضرت فاطمه حاجت روا بشی و بزودی زود خبر بارداریتو بدی بهمخواهر ...
انشاءالله.
نذر کردم برای مو
همه نذری کردم ولی نمیشه....