2777
2789

به گفته آیت الله بهجت نماز جعفرطیار

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نماز جعفر طیار ی دعایی داره در سجده باید بگیم اونو چطوری بگم طولانی هست نمیشه حفظ کرد روی گوشی ب ...

میتونی بگی کسی صوتش و برات پخش کنه، یا حفظ کن.

یابزن ببین اون دعا خوندنش واجبه یانه مهم همون تسبیحاتِ

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
من تنبلی تخمدان دارم امیدوارم پریود و لک بینی نشم حاجتمو بگیرم از امام رضا

منم دارم

برای منم دعا کن اسی، بگو امام رضا حاجتمو بده و بتونم بچه دارشم،خیلی دلم شکسته...بگو چرا منو دست خالی برگردوند

منم دارمبرای منم دعا کن اسی، بگو امام رضا حاجتمو بده و بتونم بچه دارشم،خیلی دلم شکسته...بگو چرا منو ...

الهی بحق امام جواد و امام رضا و بی بی حضرت فاطمه حاجت روا بشی و بزودی زود خبر بارداریتو بدی بهم

خواهر نذر کن اگر باردار بشی اسمشو بزاری جواد 

یا موهاشو ببری حرم کوتاه کنی اگر درتوانت هس طلا بزاری اندازش

چشم عزیزم تا چک کنم ببینم واجبه یا ن اخه چنتا میاره نمیدونم کدوم بهتره

لینک نمیاد، بزنی نماز جعفر طیار تو آپارت روش آسونشو یه طلبه گفته اونو ببین، آقای دریایی

الهی بحق امام جواد و امام رضا و بی بی حضرت فاطمه حاجت روا بشی و بزودی زود خبر بارداریتو بدی بهمخواهر ...

انشاءالله.

نذر کردم برای مو

همه نذری کردم ولی نمیشه....