2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3657 بازدید | 221 پست
واقعا برات متاسفم ...لطفا اگه تو زندگیتون موفق نیستین این بهانه های الکی رو نیارید به خودتون هم نگاه ...

آفرین واقعاً... همینا هستن با این رفتاراشون شوهراشونو از خودشون دور میکنن دیگه... بعد میگن شوهرامون فلان کردن چنان کردن...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که نبودیم نمیدونیم استاار غر زده. ایا چیزی گفته شوهرش برگرده بگه من بیرون کار میکنم میام خونه وظی ...

دقیقا نبودی ببینی که چه رفتاری کرده پس جرا قضاوت میکنی ؟

منم از رو تاپیکی که زده هدفشو فهمیدم ولی خودمو تو خونشون تصور نکردم مثل شما که راحت قضاوت کنم.

در هر صورت ما هر جور که خودمون بخوایم باهامون برخورد میشه

چطور وقتی خرجی میدن انتظار صد بار تشکر دارن ولی ما نه

هیچ وقت انتظار تشکر نداشته باش ...گفتم که هدفت رضای خدا باشه اونموقع برات همه چی شیرینه ...مطمعن باش اگه کمی تجدید نظر کنی همسرت هم تجدید نظر میکنه ..یه طوری رفتار کن خود شوهرت بهت بگه کار نکن ....علاوه بر اینکه خودت به خودت برسی و احترامت رو نگه داری و ظریف باشی به کارای خونه وقتی نیستش برس

یعنی من اگه تو اتاقم این اقا سالن یه چیز بخوره نمیره نمیزاره تو اشپزخونه. یا دو روز باید دنبال لیوان ...

آخی عزیزم...

واسه این چیزای کوچولو حرص نخور. خب از شوهرت بپرس غذاتو خوردی، ظرفا رو کجا گذاشتی... 😊

بیشتر آقایون همینطوری ان... از بس کار بیرون ملال آوره، دیگه حوصله ی کارای خونه رو ندارن 😉 شما ب دل نگیر 😘

آفرین واقعاً... همینا هستن با این رفتاراشون شوهراشونو از خودشون دور میکنن دیگه... بعد میگن شوهرامون ...

ولش کن عزیزم هر کس از یه جایی زخم خورده ما که زندگیمون. الحمدالله خوب میگذرونیم خدا هم کپکمون کرده ...پر توقع بودن در زندگی مشترک اخرش منجلاب 

نه اینکه شماها این کارا رو انجام نمیدید 😆😆😆😆 اون قدیم بود هیچ امکاناتی نبود میشستن می سابیدن، ا ...

نه عزیزم من اصلا مثل شما رفتار نمیکنم.

هردو بهم تو کارا کمک میکنیم 

اصلا تو مرام شوهرم نیست من جلوش خم و راست بشم الحق که مثل ملکه باهام رفتار میکنه.

خواهرم وظیفه ات 😂

واقعا یه استکان چایی از جلوی همسر برداشتن. هیچی ازتون کم نمیشه .....خدا ان شالله بهتون سلامتی بده هم ...

آفرین عزیزم... قربون دهنت! همینه 👏👏👏👏👏👏😍😍😍

تمیزی خونه و لباس و اینارو نمیگم . اینا که راحت و لذت بخشه.چون خونه که تمیزه خودم خوشم میاد.منظورم ز ...

اره عزیزم کارای شخصیشو واقعا باید خودش انجام بده . کاملا حق داری

دقیقا نبودی ببینی که چه رفتاری کرده پس جرا قضاوت میکنی ؟ منم از رو تاپیکی که زده هدفشو فهمیدم ولی خ ...

خب شما پس نیا با نظرات الکیت چیزی بگی اتیش بندازی تو زندگی اینا .....در زندگی اینا ما نیستیم. فقط کمک میتونیم بگیم من الان بهش بگم از امشب از جات تکون نخور دعوا راه بنداز خوبه یا یه راهنمایی. که به دردش بخوره