2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 221 پست
راهنماییت شوهرشو پرروتر میکنه اون خودش طرز فکرش مثل شما نیست یعنی عزت نفسش بهش اجازه نمیده

شما فک کن عزت نفس داری ببینم دوسال زندگیت دوام داره..اگه منظورت این هست من عزت نفس ندارم از خدا میخوام همچین عزت نفسهایی به من نده هیچ وقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فک کن ما توهم داریم دلیل نمیشه عقده ای زندگی شما روی من اثر بزاره من خودم رو بدبخت بدونم و برم ب ...

اینو گفتم تا روشنت کنم تا بیشتر به زندگیت فک کنی  .شاید دیدی توهم بود 😄😄😄

شما فک کن ما توهم داریم دلیل نمیشه عقده ای زندگی شما روی من اثر بزاره من خودم رو بدبخت بدونم و برم ب ...

خخخخ میگم ک خودشون هزارجور مشکل دارن؛ بزور دارن نظراتشونو ب ما تحمیل میکنن 😆

دخترمهتاب جون عزیزم، با اینا حرف زدن وقت تلف کردنه. بیا اینا رو با این طرز فکرای خدمتکارانشون تنها بذاریم... 😉😘

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

ببینین این اقا چون تو مغازه و اطاف همه براش دولا میشن کفششو واکس میزنن خونه هم همین اخلاق رو داره . سریع هم تند میشه. مثلا میگه بیا موهامو سشوار بکش .منم گفتم این خوابه مو درست نمیشه سریع گفت خا دیگه اینجا وا نستا برو بیرون. منم ناراحت شدم . 

اینو گفتم تا روشنت کنم تا بیشتر به زندگیت فک کنی  .شاید دیدی توهم بود 😄😄😄

یه سری امثال شما هستن که گند میزنن به زندگی اینو اون و مخصوصا خودشون ..برای دیدگاهت متاسفم ..امیدوارم چشمم روشن نشه مثل تو ببینم روزی

همین که جوابی نداشتی بدی عالیه😂 وظیفه ات😁

من ک جواب دادم. شما جوابتو نگرفتی عزیزم...

مگه چ حرف گوهر باری زدی ک جواب دادنش سخت باشه!!! 😆😆😆

بله کلام شما متینه خانومی. ولی واژه ی وظیفه همچینم ک میگید خشک و خشن نیست... چون شوهرامون همیشه به ...

با اینکه من اینکه اینا وظایف زن و شوهر نسبت به هم هست رو قبول ندارم.

اما شما تصور کن خدایی نکرده همسرت بگه من به تو لطف میکنم که درآمد دارم و تو خونه خرج میکنم و تو وظیفته که در خدمت من باشی و نیازام رو براورده کنی...اون موقع بعید میدونم احساس فعلی رو داشته باشی

نخیر خانوم... کار آقایون اکثراً سخته و حداقل نیاز ب سحرخیزی داره!! شما خودت طاقتشو داری صبح زود از ...

عزیزدلم . من دانشجوی دکترام با این وضعیت .ترم‌قبلی آزمون جامع دکتری دادم .هرکسی تو این دنیا سختیه خودشو داره . مردا ازینکه مسئولیت داشته باشن خوشحال میشن .حس خوب بهشون میده .شما به همسرت بگو یک‌هفته بشینه خونه .افسردگی میگیره .پس خیلی بزرگش نکن .اونا از کار کردن خسته نمیشن

من ک جواب دادم. شما جوابتو نگرفتی عزیزم... مگه چ حرف گوهر باری زدی ک جواب دادنش سخت باشه!!! 😆😆😆

دقیقا فکر میکنن هنره این جور زندگی کردن داعم از بالا خودشون رو نگاه کردن ...والا میموندیم خونه بابامون پسر مردمم بدبخت نمیکردیم. ..

نه عزیزم من اصلا مثل شما رفتار نمیکنم. هردو بهم تو کارا کمک میکنیم  اصلا تو مرام شوهرم نیست م ...

آها اینو میگی جواب ندادم؟؟؟؟ 😃😃😃😃

نوتیفیکیشنام زیاد بود  ندیدم اصن اینو...

پس احتمالاً شوهرت با شوهرای ماها فرق میکنه و وظیفه شو درررررسسسسست انجام نمیده ک اینجوری بار اومدی... 😆😆😆😆 خودتو با ماها جمع نبند...