2777
2789

پزشکی روزانه شهر خودم با رتبه ۱۳۱۳ آوردم مخلص شماها هم هستم:)

من اول در ادامه همه حرفامو میگم بعد سوالاتونو بپرسید جواب میدم فقط اگه دیر شد دلخور نشید من خیلیی بخدا سرم شلوغه این وسط عروسی نزدیک هم دعوتمون کردن

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

@زهراجوادیان‍ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من سال اول قبول شدم. به صورت جدی از تابستون سال دوازدهمم شروع کردم

با ۶ ساعت شروع کردم و برا هر مبحث اوایل ۲۰ تا تست میزدم تو هر درسی

اواخر به ۱۵ ساعت رسید و روزی ۲۵۰ تست

دهم و یازدهم من فقط برا مدرسه درس خونده بودم ولی کاملا به متن کتاب و تمرینا تسلط داشتم

تابستون با کتابای رده پایین شروع کردم مثل کتاب آبی های قلمچی

آزمونای قلمچی رو از مهر ماه شروع کردم.ماز و گزینه دو رو هم به صورت یکی در میون از تلگرام دانلود میکردم و هر چند وقت یه بار آزمونای مهمشونو میدادم

دهم و یازدهم من فقط برا مدرسه درس خونده بودم ولی کاملا به متن کتاب و تمرینا تسلط داشتمتابستون با کتا ...

تبریییبک مبگم بهتون عزیزم مدرسه عادی میرین یا تیز هوشان یا غیر انتفاعی 

دلیل موفقیتم رو فقط در یک چیز میبینم اونم این بود که من جا نزدم هیچ وقت

بچه ها من تو جنگ هم یه روز متوقف نشدم

دوران جنگ من برنامه درسیم تموم شده بود ولی آزمونایی که در طول سال دادم رو از اول حل کردم

از ویدیو آموزشی استفاده نکردم کلاس ریاضی و فیزیک شرکت کردم اما اصلا به درد نمیخورد و فقط وقتمو میگرفت و اواخر دیگه نرفتم.من بیشتر کتابام رو به صورت پی دی اف استفاده کردم

زیست:کتاب ابی+خیلی سبز+کتاب سه سطحی قلمچی

فیزیک:کتاب آبی+خیلی سبز+سه سطحی قلمچی

شیمی:کتاب آبی+خیلی سبز+مبتکران

ریاضی:کتاب آبی+خیلی سبز+تحلیل انواع سوالات کنکور توی هر مبحث

بچه ها در کل پیشنهادم اینه از کتاب آبی استفاده نکنید