2777
2789
عنوان

سلام بچه ها پرسیده بودید چجوری درس خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 98 پست
عزیزم مبارکت باشه، امیدوارم مسیر خیلی خوبی پیش رو داشته باشی و ازت ممنونم که تجربه ت رو انقدر خالصان ...

وای محبت داری بهم قشنگمم:)

متشکرم:) الحمدالله. انشالله که به درد کنکوریا بخوره و موفقیت تک تکشون و موفقیت همه آدمای دیگه رو تو تمام مراحل زندگیشون ببینیم:))

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

پس خودت برنامه چیدی برای خودت ؟

نه اینطور بود که برنامه میداد هفتگی

بعد من مثلا شنبه،برنامه شنبه و یکشنبشو کامل میکردم حتی به کمی از دوشنبه هم میرسیدم

و آخر هفته که میشد سرخود آزمون اضافه دانلود میکردم و میزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که میخای جدی بخونی عالللیه حتی کم کم هم ساعت مطالعه رو ببری بالا اشکال نداره اما به همون مقدار ک ...

اره درسته از ویدیوها واقعا نکته های خوبی درمیارم .مدرسه رو هم سعی میکنم برای امتحانای کلاسی برم که تشریحی نوشتن و خوندن عمومیا یه وقت عقب نیفته.بازم مرسی ازتتت💕

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

اصلا به طرز عجیبی منتظرم تگم کنی و مطمئنم میشه.میای میگی بلخره شدمیای میگی خستگیامو گذاشتم کنار و رف ...

وااای اشکم اصن دراومدددد🥲🥲🥲

قربون قلب مهربونت .ایشاللللله🤍🤍

امیدوارم شماهم در تمااااااام مراحل زندگیت بدرخشی💎

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

سلام دوست عزیزمن میخوام برای امسال پشت بمونم تو ماز ثبت نام کردی آنلاین هست ؟ از پشت گوشی اذیت نمیشی ...

اره عزیزم انلاینه . 

من چرا عینکی هم هستم مجبور شدم طلاهامو بدم لپ تاپ بخرم🥲

ولی اگه اذیت نمیشی با گوشی هم میشه خوند نشدنی نیست

امیدوارم موفق باشیییی

من هندسه رو از ریاضی،ترکیب مقاومتا از فیزیک رو حذف کردمامار و احتمالو هم اکثرا نمیزدم تو آزمونا ینی ...

مرسی عزیزم

شما از کی شروع کردی؟دهم یازدهمم تستی میخوندی یا از دوازدهم شروع کردی؟

وااای اشکم اصن دراومدددد🥲🥲🥲قربون قلب مهربونت .ایشاللللله🤍🤍امیدوارم شماهم در تمااااااام مراحل زن ...

الهی که همیشهه بخندی🥹😍

متشکرررم زنده باشی:)

مرسی عزیزمشما از کی شروع کردی؟دهم یازدهمم تستی میخوندی یا از دوازدهم شروع کردی؟

نه رفیق اینجا کامل توضیح دادم.دهم یازدهم من فقط کتابو خوندم ولی خب کامل مسلط بودم از تابستون دوازدهم به طور جدی شروع کردم