2777
2789
عنوان

سلام بچه ها پرسیده بودید چجوری درس خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 98 پست

برنامه درسیم رو با برنامه ی آزمونای قلمچی هماهنگ کرده بودم و طبق اون اواسط اسفند بخش آموزشی تموم شد و وارد جمع بندی شدیم

دوران جمع بندی اینطور بود که از سال ۹۸ کنکورای داخل و خارج و اگر دو نوبتی بود هر دو نوبت رو حل میکردم دقیقا توی شرایط کنکور با همون زمان بندی تو همون تایم رو صندلی تست

اینطوری که یه روز کنکور+همون روز تحلیل کنکور+دو روز مطالعه راجب نواقصی که تو همون کنکور داشتم

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و در نهایت چیزی که میخام بگم اینه که دوستان من واقعااا فقط هدفم برام مهم بود.نه حرف بقیه،نه ترس اینکه قبول نشم،حتی به رشته دیگه ای هم فک نکردم

خانوادم پشتم نموندن،حمایت مالی نداشتم،تحقیر و توهین هم شنیدم،من ترازای داغون قلمچی از خودم دیدم

راجب تراز قلمچی بچه ها

اصصصلا ملاک نیست

همه میگفتن تو با این تراز قبول نمیشی پزشکی

ولی شد چون معتقد بودم اوکی بد شد؟تحلیلش میکنم و یاد میگیرم در نهایت معجزه میشه و شد

بقیه رو هم تگ میکنم که خواسته بودید

بعدش اگه سوالی بود که تو پیامام نبود بپرسید حتتتما جواب میدم بازم میگم اگه دیر شد دلخور نشید

مخلص همتونم هستم

مرسی گل 

منابع نهایی هم لطفا بگو 

مشاور داشتی یا خودت برنامه ریزی کردی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

واقعا خوشحالم برات🤩اینکه ادمایی مث شما قبول میشن امگیزه میده به بقیه ♡♡

عزیزم منطقه چند بودی؟ من الان پشت کنکوریم 

یه سوال من الان ماز شرکت کردم توی درسی مث ریاضی یا فیزیک خودم نمیتونم بخونم باید ویدیو ببینم

جدیدا متوجه شدم تست زدن هم برام سخته 

ولی هیچوقت تست زدن برا کنکورو امتحان نکردم دو روز پیش ازمون ماز بود منم فقط فیزیکو خونده بودم تقریبا ،رفتم ازمونو دادم برا اولین بار ۱۴ تا سوال زدم ۱۴ تاش درست بود ۵۶ اوردم

نهاییام ریاضی ۱۹ شیمی ۱۸ فیزیک ۱۸ و زیست ۱۴ 

ولی خب ساعت مطالعه م خیلی پایینه ...دیر از خواب پا میشم همش خستم خوابم میاد نمیتونم دو صفحه پشت سر هم کتاب بخونم 😵‍💫 دیر شروع کردم تابستون رو شروع نکردم

بنظرت به درس خوندن عادت میکنم؟

الان زیاد زیادش روزی ۶ و نیم ساعت میخونم

خلاصه مطلب اینه که عزیزم انگیزمو چجوری نگه دارم تا یه رشته مثل فیزیوتراپی بیارم اگه خدا بخواد ؟؟