دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
در مورد ویدیو هم بگو.من سطح اموزشی مدرسم داغون بود و مدرسه نمیرم یا اینکه خیلی کم میرم.بنابراین مجبورم همه کلاسای مازو ببینم دقیقا ماز میشه مدرسم .اینشکلی نیست که هم مدرسه برم هم همه ویدیوهارو ببینم و وقت برای خوندن نیارم.اوکیه بنظرت؟
بعدم اینکه من از تیر شروع کردم و صفر مطلق نیستم ولی شل کن سفت کن داشتم به امیدا خدا دیگه از الان خیلی جدی تر میخونم.
من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم خدایا شکرت🥲✨
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.
من پایه ۱۰ ۱۱ تجدید داشتم رو هم ۱۴ سر تصادف و مشکلات زیاد
الاننمیدونمکتاب چی بگیرم
دهم بخونم یازدهم یا دوازده چجکری باهم بخونم
قلمچی ارزش داره ثبت نام کنم
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️