2777
2789
عنوان

سلام بچه ها پرسیده بودید چجوری درس خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@آنخماعو‍

مرسی عزیزم ❤️

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

مرسی عزیزم

در مورد ویدیو  هم بگو.من سطح اموزشی مدرسم داغون بود و مدرسه نمیرم یا اینکه خیلی کم میرم.بنابراین مجبورم همه کلاسای مازو ببینم دقیقا ماز میشه مدرسم .اینشکلی نیست که هم مدرسه برم هم همه ویدیوهارو ببینم و وقت برای خوندن نیارم.اوکیه بنظرت؟

بعدم اینکه من از تیر شروع کردم و صفر مطلق نیستم ولی شل کن سفت کن داشتم به امیدا خدا دیگه از الان خیلی جدی تر میخونم.

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

تنها بدی من اینه زود خسته میشم و ناامید 

امیدوارم سال دیگه منم شماروتگ کنم و بگم که پزشکی رو اوردم :))

نمیخوام برام حسرت شه

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

معدل نهاییت چند بود؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

فقط درس خوندنت ملاک نبود هزینه کتاب کلاس الان دیگه همه میدونن پول نباشه درس خوندن کنکور دادن امکانش ...

من حمایت مالی نداشتم.وی دی اف دانلود میکردم چشمام به فنا رفت

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

یعنی برای کنکور دوباره نخوندی؟

چرا از مهر ماه طبق برنامه قلمچی برنامه ریزی میکردم.برنامه راهبردی رو دانلود کن مطالب مثلا دهم دوبار تکرار میشه

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

@zahramohamadi‍

ببخشید میشه جواب سوال من بدید خواهش میکنم ممنون 

میشم 

من پایه ۱۰ ۱۱ تجدید داشتم رو هم ۱۴ سر تصادف و مشکلات زیاد 

الان‌نمیدونم‌کتاب چی بگیرم 

دهم بخونم یازدهم یا دوازده چجکری باهم بخونم 

قلمچی ارزش داره ثبت نام کنم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

مرسی عزیزمدر مورد ویدیو هم بگو.من سطح اموزشی مدرسم داغون بود و مدرسه نمیرم یا اینکه خیلی کم میرم.بن ...

منم کنکوری ۴۰۵ سال آخرم 

دوازدهم تجربی منم تز مدرسه هیچی نفهمیدم صفر صفر صفر 

ویدئو میبینم استاتید معروف تو تلگرام ولی قبول داری ویدئو خیلی وقت میبره 

من‌تجدید داشتم ۱۴ روهم استرس اونارو دارم‌همه میگن نمیتونی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

آفرین بهت 

من پشت کنکوری تجربی ام سال دوممه 

چجوری تعداد تستتو بالا بردی؟  

کی میخابیدی کی بیدار میشیدی؟  توی گوشیت از چه برنامه هایی استفاده میکردی

چجوری استمرار داشتی ؟ چجوری انگیزتو حفظ میکردی؟

تراز های قلمچی تو میشه بگی

‌‌‌