2777
2789

اونشب ک منو دیدی

گه خوردی پسندیدی💅

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر سابقم گفت و من احساس عجز می کردم ...

آنقدر گفت نمی خوامت و طلاق طلاق کرد که پدرم اقدام کرد برای جدایی و وکیل گرفت ... قبلا احساس عجز می کردم الان کسی بگه نمی خوامت اول یه کتک مفصل بهش می زنم بعدشم میگم بسلامت🙂😂 

...Don't judge situation , you've never been in

در حدی نیستی که بخوای درباره پشیمانی ازدواج با من حرفی بزنی اونی که ضرر کرد من بودم

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

همسر سابقم گفت و من احساس عجز می کردم ...آنقدر گفت نمی خوامت و طلاق طلاق کرد که پدرم اقدام کرد برای ...

ببین من بازم میخوام زندگیه مشترکمو حفظ کنم ولی خیلی بهم برمیخوره میخوام ببینم اگر بهش بگم منم پشیمونم کار خیلی زشتیه یا نه

من خودم مجردم ولی انقدر اعتماد به نفسم پاییینه که اگر کسی این حرف رو بزنه از غصه میمیرم واقعااا قبلش ...

اصلا بحث قیافه و تیپ و اینا نیست بحث اینه کخ همیشه هم خودش هم خانواده ش طلبکارن منم بهش گفتم قرار نیست هر هفته خانوادت گند بزنن بهم و من غصه بخورم من بعد این نمیام چون تو پشت من نیستی

میخواد اعتماد بنفستو بگیره توام بگو منم همین نظرو دارم اصلا کم نیار ببینه میتونه حرصت بده بیشتر با اعصاب و روانت بازی میکنه مخصوصا اگه خودشیفته باشه  حتی تلاشی نمیکنه دلتو بدست بیاره ولی همیشه طلبکارته