دوست پسرم وکیله اصلا وقت نداره منو بیینه همش دادگاهه همش تلفن به دسته یا داره لایحه می نویسه بیچاره خودشم ناراحته از این شلوغییی و فشار کاری ولی منم دلم میگیره میدونم به خاطر آینده اس باید زحمت میکشه اما خب منم گاهی اوقاات بدجوری ناراحت میشم😔 امروز تولدم بود وارد سی سالگی شدم همیشه فوبیای سی سالگی داشتم ولی اصلا وقت نشد بیاد فقط پول زد برام و تبریک گفت خیلی ناراحتم 🥲🥲🥲
ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه فشار کاری و مشغله های زیاد و... طبیعیه نمیشه ازش گلهای کرد ولی خب حداقل نیم ساعت هم باید هرطور شده برا تو در نظر بگیره نمیشه که فقط حضور مادیش باشه ادم به حضور معنوی و فیزیکی خیلی بیشتر نیاز داره
همیشه پسرا از اینکه دخترا با پسری که کار میکنه دوست نمیشن مینالن و اعتراض میکنن. وقتی پارنترت نتونه برات زمان بزاره به خاطر کار رابطه کم کم فرسوده میشه. طرف مقابل تا یه حدی میتونه این وضعیت رو تحمل کنه.
به نظرم بشینید برای این وضعیت یه تصمیمی بگیرید چون ادامه پیدا کنه خوب نیست